anladım canım.bu programların hepsi aynı sonucu vermiyor demek.aslında kafa karıştıcı bir durum.boşuna heyecan yaptım🙁sarımsı bir akıntı var bende ama çok az ve kokusuz.canım bide sol tarafımda sanki baskı var yani hava kabarcığı gibi.psikolojik herhalde🙂ben acık ev temizliyim kafamı dağıtayım bulaşık falan yıkıyım
anladım canım.bu programların hepsi aynı sonucu vermiyor demek.aslında kafa karıştıcı bir durum.boşuna heyecan yaptım🙁sarımsı bir akıntı var bende ama çok az ve kokusuz.canım bide sol tarafımda sanki baskı var yani hava kabarcığı gibi.psikolojik herhalde🙂ben acık ev temizliyim kafamı dağıtayım bulaşık falan yıkıyım
evet canım sen kafanı dağıt öyle sanki hiç hamilelik beklemiyormuş gibi düşün.hadi canım sana kolay gelsin.psikolojik değildir canım benim inşallah hamilesindir.
Yoncax evlilik yıl dönümün kutlu olsun;sanırım bu saatlerde orda dışarı çıkmak için hazırlıktasındır. 🙂
İnşallah güzel bir gece geçirirsiniz.Sonra okurum artık 😉 Bu arada ilk evlilik yıl dönümünmüş;o diğer hiçbirine benzemiyor.Hepsinin kendine göre tadı başka ama ilkler özeldir hep.
Sultan ve Aysel güzel bak şimdiden uyarıyorum benim ismim yukarı çıktığında sizinkini ennnnn aşağıda görmek istiyorum ;yani Ağustos anneleri bölümünde 🙂
Hepinizi kocaman öpüyorum.Plaja gideceğiz şimdi olur da kaynatırsanız ben yine geç de olsa okurum.