Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın canım ayyyyy çok kötüyüm kasık ve bel ağrısı beni uykumdan etti hafif bide mide bulantısı var çok korkuyorum ya apandist falansa

Şimdi baktım bizim listeye 23 Ağustos görünüyor regl tarihin.Yumurtlama dönemin yeni bitmiş.Bilmem ki neden öyle oldun canım yaaaa...Neden hemen apandisitten falan şüphelendin ki!Böyle bir sağlık problemin mi var yoksa Allah göstermesin!Ben hepiniz onucu uykunuza dalmışsınızdır diye düşündüğümden günaydın deyip hemen kapattım kim online diye dikkat etmeden.Keşke baksaydım biraz konuşurduk rahatlardın belki biraz!
Şimdi nasılsın umarım iyi hissediyorsundur kendini!

Hayret yaaa...Dün akşam yatmadan 1080.sayfadaydık ;dedim bakalım neler kaynattılar bir okuyayım ama şok oldum.1081.sayfa bile daha yarılanmamış.Tabi bugün pazardı eşlerinizi takıp kolunuza gezdiniz değil mi 😀

kızlar içime atmaktan yoruldum artık.. En iyisi sizlerle dertleşmek.. ne zormuş kadın olmak.. 1 yıllık evliyim ve son 4 aydır bebek için denemeler yapıyoruz ve bugün yine adet oldum.4.ayda bitti gitti.Ve eşim 3 gün sonra askere gidiyor.Neden hamile kalamıyorum diye sabah bağıra bağıra ağladım.Hormon değerlerim normal herşey iyi ama olmuyo.Annem ilk ayında hamile kalmış çevremden her gün yeni hamilelik haberleri alıyorum ama bende 4 aydır tık yok.Eşimde gidiyor.. Herkes her ay bi haber bekledi ama 4 ay böyle geçti gitti.. Asker dönüşüde olmazsa ne yaparım?Beni bir tek sizler anlarsınız.Sadece dertleşmek istedim o kadar..

Vatancım mrb tatlım, öncelikle moralini bozmak yok..Eğer hormon seviyelerin de bi problem yoksa büyük bir olasılık psikolojiktir.Biraz sıkıntı yapmışsın gibi...Hamilelik ne kadar üreme sistemi ile ilgili olursa olsun biliyorsun ki hormonların çok büyük etkisi var.Beyin olumlu, olumsuz, sıkıntılı veya mutlu sinyalleri alıyor ve ona göre emir veriyor diğer sistemlere.Bence biraz sakinleş ve asla umudunu yitirme.
Canım bişey daha yumurtlama günlerine dikkat ediyor musun peki???
Üzme kendini herşeyin hayırlısı güzelim🙂🙂🙂

yumurtlama günlerine dikkat etmez olur muyum resmen kadın doğum uzmanı oldum.. hatta geçen ay yumurtamın büyüyüp geliştiini görmek için doktora gittim.17.9 mm olmuş dedi doktor.Bugün yarın çatlar dedi ama geçen ayda olmadı.. Anlamıyorum artık..

Hoşgeldin cnm aramıza burda seneleri geçen arkadaşlarımız var üstelikte hiç problem yokken yani hiç sebebi yok bu işin mevlamın dilediği verdiği zaman olacak hepimiz bu inançla bekliyoruz bunaltma bence kendini belkide eşin döndükten sonra hayırlısıdır bilemeyiz yani inşallah hayırlısı olur cnm...biza takıl hayatını yaşa 🙂

Şimdi o kadar pişmanımki keşke diyorum ilk evlendiğimiz aydan itibaren hiç korunmasaydım.Takvim yöntemiyle korunduk gerçi.Şimdi artık denemek içinde fırsatım kalmadı.Eşim de yok.Yeni evlenenlere hep diyorum ki korunmayın yapın gitsin sonra böyle üst üste olmayınca morali bozuluyo insanın.Ve dediğinde haklısın butterfly ben çok kafama takıyorum ilişkidende bişi anlamıyorum artık.SAdece çocuk için oldu resmen..

hoşbulduk cnm artık sizlerle takılacağım zaten yoksa kafayı yerim herhalde.. Burdaki hamile haberlerini okudukca sanki kendim kalmışım gibi seviniyorum.. Oluyo işte oluyo diye seviniyorum..

hoşbulduk cnm artık sizlerle takılacağım zaten yoksa kafayı yerim herhalde.. Burdaki hamile haberlerini okudukca sanki kendim kalmışım gibi seviniyorum.. Oluyo işte oluyo diye seviniyorum..

ilk denediğimiz aylarda cnm hepimiz bunalıyoduk ama aylar geçtikçe herşeyde olduğu gibi olgunlaşıyo insan şimdi daha rahat karşılıyoruz bide hep beraber dahada rahat atlatıyoruz bunaltma kendini belkide eşinin izinlere geldiği zamanlarda kalırsın bellimi olur 🙂

Gülüm eşin zaten askere gidecekmiş;onun yoklupunda tek başına hamilelik seni de eşini de çok yıpratırdı Düşünsene bişeyler ters gitse o hiçbirşey yapamadığı için elleri kolları bağlı orda strese girecekti sense yanında onu hissetmek isteyecek ve hissedemeyecektin.Çevrende ne kadar akrabaların olsa da ,bebeği taşıyan ne kadar sen olsan da hamilelik dönemi de babayla ortak yaşanan bir dönem emin ol.
Bence en hayırlısı olmuş.O geldiğinde herşeye sıfırdan başla zaten çok bir denemen olmamış.Eminim en kısa zamanda olacaktır.Sıkma canını ...