Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canımm biliyorum bize söylemesi çok kolay ama,hepimiz yaşayacağız yada yaşıyoruz bunları ,yalnız değilsin yani.biraz sabır!gelecek meleğin mutlaka ama Allahım ne zaman nasip ederse,bunun inançla ilgisi yok bitanem yaa!hepimiz deli gibi dualar ediyoruz,meleklerimizin bizi bekletmeden gelmesi için,ama yapacak bişey yok.önemli olan böyle zamanları çabuk atlatmak ve aynı hevesle yola devam etmek.NE DEMEK MİŞ O''KENDİME VE BEDENİME KIZIP DURUYORUM''böyle kendine ve bedenine kızmaya devam edersen,sen gör kısa sürede geleceğide varsa bebişin GELMEZZZ.kendini ve bedenini sevecek ve rahat bırakacaksın ki;beden bir ohh çekip kendini kasmadan işlevini gerçekleştirsin.

arada bir azar işitmeliyim demekki.zaten sorun bu kendimi bir rahat bıraksam olacak.teşekkür ederim.iyiki varsınız.sanki daha iyiyim

hayırlara çıksın bitanem ya,bak ne güzel rüyalar görmüşsün.beyaz elbiseler giymek ferah mutluluktur.keçe ne bilmiyorum ama dans eder gibi yapmanız zor olan emek güç isteyen bir işin üstesinden çok zorlanmadan ,ferah bir şeklide geleceğinize delâlettir,tatlım.

canımmm yaaa sizle için ne kadar dua etsem azdır.hiç tanımadan moral verebilmek her insanın yapabileceği bir davranış değil...ne kadar çıkarsız bir ortam burası...
inşallah canım inşallah.hep dualarımdasınız sitedeki bütün arkadaşlar

herkese selamlar canım meleklerim.ayselalpercim ne olur üzülme bak hepimiz aynı şeyleri yaşadık ve yaşıyoruz hele o ilk reglimizin geldiğgün çok üzülüyo insan evet ama yine bununda üstüsinden gelecek olan bizleriz.en güzel teselli tevekkül dür bitanem.

hosgeldın canım nasılsın ne durumdasın bakalım 2 gün kaldı senınde varmı belırtıler hala