S selzeh Hamiş Melek 11 Ağustos 2009 #11.081 yoncax' Alıntı: yagmurun annesinin kendi işi degılmıydı canım ya,artık giremicek mi acaba? Genişletmek için tıkla ... vallahı onu bılemıyorum canım herhalde bır süre gıremeyecek evınde ınternet olursa sonra gırer belkı
yoncax' Alıntı: yagmurun annesinin kendi işi degılmıydı canım ya,artık giremicek mi acaba? Genişletmek için tıkla ... vallahı onu bılemıyorum canım herhalde bır süre gıremeyecek evınde ınternet olursa sonra gırer belkı
yoncax Hamiş Melek 11 Ağustos 2009 #11.082 selzeh' Alıntı: vallahı onu bılemıyorum canım herhalde bır süre gıremeyecek evınde ınternet olursa sonra gırer belkı Genişletmek için tıkla ... şimdi baktım ki topu topu 3-5 kişiyiz burda sık giren, acaba bebek olmayınca bizde sıkılıp girmeyecekmiyiz acaba?
selzeh' Alıntı: vallahı onu bılemıyorum canım herhalde bır süre gıremeyecek evınde ınternet olursa sonra gırer belkı Genişletmek için tıkla ... şimdi baktım ki topu topu 3-5 kişiyiz burda sık giren, acaba bebek olmayınca bizde sıkılıp girmeyecekmiyiz acaba?
S selzeh Hamiş Melek 11 Ağustos 2009 #11.083 yoncax' Alıntı: şimdi baktım ki topu topu 3-5 kişiyiz burda sık giren, acaba bebek olmayınca bizde sıkılıp girmeyecekmiyiz acaba? Genişletmek için tıkla ... evet 3-5 kısı çok sık gırıyor dıgerlerı arada gırıyor bazıları hiç ugramıyor vallahı ben 2 aydır denıyorum bebek için bu ay 3. ayım işte benımde bebiş olmadı ama sıkılıp vazgeçmedım burdan herkese göre degısır yanı tatlım
yoncax' Alıntı: şimdi baktım ki topu topu 3-5 kişiyiz burda sık giren, acaba bebek olmayınca bizde sıkılıp girmeyecekmiyiz acaba? Genişletmek için tıkla ... evet 3-5 kısı çok sık gırıyor dıgerlerı arada gırıyor bazıları hiç ugramıyor vallahı ben 2 aydır denıyorum bebek için bu ay 3. ayım işte benımde bebiş olmadı ama sıkılıp vazgeçmedım burdan herkese göre degısır yanı tatlım
yoncax Hamiş Melek 11 Ağustos 2009 #11.085 metos' Alıntı: kizlar ben geldim merhabalar nasilsiniz bakalim ? Genişletmek için tıkla ... merhaba canım ,iyiyz ,sen nasılsın?
metos' Alıntı: kizlar ben geldim merhabalar nasilsiniz bakalim ? Genişletmek için tıkla ... merhaba canım ,iyiyz ,sen nasılsın?
metos Yeni Üye Üye 11 Ağustos 2009 #11.086 su listeye benim adimi da ekleyin ne olur 30 agustos olarak.
metos Yeni Üye Üye 11 Ağustos 2009 #11.087 yoncax' Alıntı: merhaba canım ,iyiyz ,sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyi salirim canim umutla bekliyorum belim ve yumurtaliklarim cok agri yapti bu ay anliyamiyorum
yoncax' Alıntı: merhaba canım ,iyiyz ,sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyi salirim canim umutla bekliyorum belim ve yumurtaliklarim cok agri yapti bu ay anliyamiyorum
yoncax Hamiş Melek 11 Ağustos 2009 #11.088 metos' Alıntı: iyi salirim canim umutla bekliyorum belim ve yumurtaliklarim cok agri yapti bu ay anliyamiyorum Genişletmek için tıkla ... yumurtlama belirtisimi yoksa ilişki sonrası belirtimi canım senin
metos' Alıntı: iyi salirim canim umutla bekliyorum belim ve yumurtaliklarim cok agri yapti bu ay anliyamiyorum Genişletmek için tıkla ... yumurtlama belirtisimi yoksa ilişki sonrası belirtimi canım senin
metos Yeni Üye Üye 11 Ağustos 2009 #11.089 yoncax' Alıntı: yumurtlama belirtisimi yoksa ilişki sonrası belirtimi canım senin Genişletmek için tıkla ... evet sanirim yumurtlama belirtisi ama belim neden bu kadar agriyor bilmiyorum.
yoncax' Alıntı: yumurtlama belirtisimi yoksa ilişki sonrası belirtimi canım senin Genişletmek için tıkla ... evet sanirim yumurtlama belirtisi ama belim neden bu kadar agriyor bilmiyorum.
yoncax Hamiş Melek 11 Ağustos 2009 #11.090 metos' Alıntı: evet sanirim yumurtlama belirtisi ama belim neden bu kadar agriyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... çalışmalara başladınız tabi degıl mi?
metos' Alıntı: evet sanirim yumurtlama belirtisi ama belim neden bu kadar agriyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... çalışmalara başladınız tabi degıl mi?