Allah hepinizin gönlüne göre versin meleklerr.. Fatoşş canım arkadasım cok osledim senii.. cok uzun zaman odlu gorusmeyeli canımcımmmm... Umarım hersey yolundadurr dadluumm... En son ilaçların vardı kullandıgın ne oldu birtanem.. ozur olsun uzun zamandır takip edemediğimden cok soru sordum ama seni gercektenn ozledimm ve hep aklımdasınızzz.... İnşallah bu ay sizlerin ayı olurdaaa sizlerdeee meleklerinize kavuşursunuzzz...
canım benimmm nasılsın bakim sen kız ben seni napıyım heee döviyimmi beni merak içinde bıraktın ne haber verdin sessizce gitin he.şuan bende hala ilaç tedavisi görüyorum bebeğim eylülde tekrar dr.gidicem ona göre bi tedavi uygulanıcak tekrar bu ay hamile kalamzsam şayet sen neler yapıyosun ne böyel sank bebişten geçmişsin gibi halin var bakim senin hayırdır ?
canım yağmurun annesi evi yeni pc alınacak sanırım girmeye gayret edicek bu arada hepinize çok selamı var merak etmesinler dedi.onun bir tek akıntısı varmış başkada bir belirtisi yokmuş şuan için inş.hamiledir tekrar gelişmeleri size yazarım zaten merak etmeyin hepinizi öptü🙂))))
evet ya benimde di,kkatimi çekti kimse girmiyor sonrasında çekip gidiyolar... ya regl olcakları zaman teselli bulmaya geliyolar yada gebelik olduğunuda emin olmak için geliyolar... ama dostluk böle olmaski herzaman herdaim olmak için burdayız.... 😀
siz nasıl yapıyorsunuz birgün ara vererek mi hergün mü?[/QUOT
.
hayir canim sadece 8 ,9 ,10 agustos bu gunlerde ust uste denedik .cunku bir sitede bu tarihlerde kiz olma olasiligi daha yuksek cikti, benim regl tarihime gore. biz ikimizde kiz cocuklarini cok seviyoruz allah saglikla hayirlisini versin tabii ki.hepimize ins
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: sultan...........................12 Ağustos (güzel haberlerını beklıyoruz canım) Yağmurun annesi..........13 Ağustos Yaz esintisi....................14 Ağustos smart-girl......................15 Ağustos Nur85...........................16 Ağustos ecem09.........................18 ağustos vahide-m......................20 21 agustos eboş.............................22Ağustos zuzu.............................22 Ağustos Selzeh..........................22-23 Ağustos yoncax.........................22-23 agustos duygum_06..................23 Ağustos seduş...........................24 Ağustos eyşan...........................24 Ağustos butterfly45....................28 Ağustos mrs m..........................28 Ağustos ela_1982......................28 Ağustos Nesli84.........................30 Ağustos LALEZAR....................30 Ağustos metos...........................30 Ağustos umutsuz_reyhan.............2 Eylül fatosss...........................4 Eylül
Kendimi listeye ekleyerek bende geldim, kabul edersiniz beni değil mi ?...🙂
cnm benimde tam yumurtlama günlerim ama eşim çok rahatsız antibiyotik kullanıyo umarım yan tesiri yoktur cnm gerçi kafasını kaldıramıyo kaldı geriside 🙂