iyiyim canım sen nasılsın msn adresini aldım ama ekleyemedim daha msn kurulcak bizim pc çöktü vista yükledik hala alışamadım bide bütler yaklaştı ders çalışıyorum sen neler yapıyosun canım
ah bide ben temizlik yapabilsem ne güzel olur akşam ortalığı toparlıyorum herşey yerli yerinde oluyo toz silip süpürme işini sabaha bırakıyorum böyle bi hafta geçiyo uyuzlaştım iyice ya bide üstüne ders çalışma sıkıldım artık
aynı benim geçen seneki halim gibisin desene bitaraftan üniversite bi taraftan kpss ölmüştüm bide yeni evliydim düşün işte bu sene dondurdum cnm atama bekliyorum diye seneye bendede var koşuşturma ev işide bi başlayınca bitiyo be cnm merak etme olmazsın uyuzzz🙂
A.slm DUYGUcuğum nasıl geçsin,hep buralardayım sizleri takip ediyorum okuyup okuyup çıkıyorum,çünki benim paylaşıcağım hiç birşeyim yok dolayısıyla sizlerin paylaşımlarını takip ediyorum,bu arada 1 ayın ardından sanırım bende regli olacağım belim kasığım fena halde ağrıyor öleceğim ağrıdan,malum olayın üstünden 1 geçmiş vaybee zaman ne çabuk geçiyor
hoşgeldin ebrucum ne güzel zaman çabuk geçiyo diyosun cnm çok sevindim senin adına sen yinede yaz bize paylaşıcak bişey yok deme çünki bizim var bize ortak ol cnm bende kürtajdan sonraki ilk adetimi fena geçirmiştim hiç unutmam yerleri öptürmüştü bana allah yardımcın olsun cnm
Bu arada sözüm bizlere atıfta bulunan arkadaşlara😀kızlar ben hep buralardayım sürekli sizleri taip ediyorum yanlız paylaşıcağım şey olmadığı için sadece szileri takip ediyorum yoksa bir yere kaybolduğumuz yok yani😀
hoşgeldin ebrucum ne güzel zaman çabuk geçiyo diyosun cnm çok sevindim senin adına sen yinede yaz bize paylaşıcak bişey yok deme çünki bizim var bize ortak ol cnm bende kürtajdan sonraki ilk adetimi fena geçirmiştim hiç unutmam yerleri öptürmüştü bana allah yardımcın olsun cnm
Hoşbulduk ELAcığım,ya sorma nasıl fenayım nasıl,zaten sorunlu bir regl dönemi geçiren bir tiptim,şimdi ameliyat sonrası daha bir zorlayacak sanırım hala yollarını bekliyorum belim kasığım kopuyor sanki😕
BU arada SULTANcığım inan çok üzüldüm senin adına çünki sana bahsettiğin belirtiler doğrultusunda %100 hamile gözüyle bakanlardan bitanesiydim,çok şaşırdım ve bir o kadarda üzüldüm ne yalan söylim,ama nasip değilmiş bir başka aya inşallah
Hoşbulduk ELAcığım,ya sorma nasıl fenayım nasıl,zaten sorunlu bir regl dönemi geçiren bir tiptim,şimdi ameliyat sonrası daha bir zorlayacak sanırım hala yollarını bekliyorum belim kasığım kopuyor sanki😕
ahhh kıyamam ya allah yardımcın olsun çeken daha iyi anlıyo cnm benimde sorunluydu adetim çok şükür üç ay sonra rahatladım şimdi sadece olduğum gün çektiriyo bunada şükür tabi ayaklarını üşütme ordan kapıyoruz ne kapıyosak büyüklerimizin dediği gibi sıcak su torbası felan koy cnm
A.slm DUYGUcuğum nasıl geçsin,hep buralardayım sizleri takip ediyorum okuyup okuyup çıkıyorum,çünki benim paylaşıcağım hiç birşeyim yok dolayısıyla sizlerin paylaşımlarını takip ediyorum,bu arada 1 ayın ardından sanırım bende regli olacağım belim kasığım fena halde ağrıyor öleceğim ağrıdan,malum olayın üstünden 1 geçmiş vaybee zaman ne çabuk geçiyor
evet canım zaman aslında çok çabuk geçiyo ama biz farkında diiliz daha dün evlendim gibi geliyo ama 3 sene oldu merak etme 1 ri gitti kaldı 5 ay zaman su gibi akıp geçiyo bende adet dönemini çok ağrılı geçiririm ve sıcak su torbası koyarım çok rahatlatıyo ama herkez sakıncalı buluyo neyse bugünü atlat yarın rahatlarsın sağlıcakla kal kendine iyi bak canım
Sultancığım senin adına inan çok üzüldüm,çünki sana %100 hamile gözüyle bakanlardan biride bendim,inan hem şaşırdım hem bir o kadarda üzüldüm açıkcası,ama sıkma canını bitanem nasip değilmiş,hayırlısını dilemek lazım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun moralini bozma tatlım,biz hep senin yanındayız