Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Artık umudum yok ama yine de gidip yeniden erken gebelik tetlerinden aldım.Sizce ne zaman yapayım!!!

Ya da boşver yaaaa.... hamile olsam çıkardı herhalde!Milletinki nasıl çıkıyor;paşa paşa varsa!

Arkadaşlar geçen yazıları okudumda geceleri bakabiliyorum arkadaşların birçoğu yok demişsiniz canım birhaftadır çok yanıyodu üriner enfeksiyon idrarda kan çıktı ilaç kullanıyorum ALLAH herkese öncelikle sağlık sıhhat versin herşeyden önce eşimde iş kazası geçirdi çok şükür ucuz atlattı bir türlü kısmet olmadı sizlerle görüşmek.

Zaten bazı arkadaşlar yokken aranıyorken bizim yokluğumuz bile hissedilmiyor nedense ama ben hepinizin yazılarını okuyor ve duva ediyorum cnlarım gönlünüzce olsun herşey....

Smartçım ümidini kaybetme günün geçsin bakalım sen fikrini birden değiştirdin ya tekrar değiştirme fikrini diye bakarsın erken gelir bebişin.

SERGÜLcüğüm çok geçmiş olsun canım benim yaa,hem senin hemde eşin için çok çok geçmiş olsun,bilirim sağlığın ne kıymetli şey olduğunu çok yakın zamanda hastanelerle tanışınca dahada iyi anladım,merak etme gönüllerdesiniz,artık burası çok kalabalıklaşınca malum isimler pek zikredilmiyor,çünki birebir isim hatırlamak güç oluyor ondandır😀

canım eşine ve sana çok çok geçmiş olsun bitanem kendine iyi bak sağlıcakla kal

Slm arkadaşlar nasılsınız?Ben 5 gün kala yani bugün erken gebelik testlerinden birini yaptım.Sonuç negatif bilginize!
arkadaşım çok erken yapmışın bu testi teste pek kaptırma kendini varsa muhakkak öğrenirsin ama daha çıkmaz bünyeye göre değişiyo değerler allah gönlüne göre versin canım inşallah gelmiştir bebişin moralini yüksek tut yoksa bile gelecek aya sen yeterki iste

Günaydın fatoşcum 😀 Bütün güzellikler seninle olsun dadlum inşalah en kısa zamanda tedavinin sonuclarını gorursun bitanem.. Canım ozur olsun birdaaha sizleri habersiz bırakmamaya calıscam ama acilen tatile cıktık ve internette hiç giremedim 🙁 pff szleri ve melekler mekanını cok ama cok osledim....

Canımben bebişten taamamen vazgecmek durumda kaldım eşim yakında asker olacak gerci yakında dediğim bir 3 ay sonra felan.. e eeee bu durumdada mağleseff vazgeçmek zorunda kalıyoruzzz... uzuluyorum ama elimden gelen br sey yok 🙁 off offf keşkeee suann askerlik olmasaydıdaa bebiş dusunuyor olsaydık.. Neyse yaa belkide bu sekilde olması bizim için daha hayırlıdırr.. inşallah bundan sonra buralardayım sizleri takip ediyorum ve sizlerle geycanlanıyorum.. Allahım herkesin gonlune gore versinn... bol yumurtlamalı bol bebişli gunler diliyorum meleklerr....:bai:

Canım çok geçmiş olsun yaaa...Daha bugün kızların konuşmasını okurken Sergül de yok ortalıkta acaba bişey mi oldu dedim içimden!Sen unutulur musun hiç!Çok fazla aynı zamanlara denk gelip konuşamadık ama iki satırla bile olsa verdiğin pozitif elektirik gönlümü sana karşı hep sıcak tutmuştu!Sebebini bilmiyorum...
Eşinin durumunun ii olmasına çok sevindim.
Peki sen nasılsın?

Son düzenleme:

Canım çok sağol!Moral vermeye çalışmışsın teşekkür ederim ama bir de gerçekler var;olsa çıkardı;çıkanınki nasıl çıkıyor!Bütün terslikler beni bulmaz ya bu hayatta 😕

Testi yaptım kurutuldum diye düşünüyorum ben!Bu belirsizlik öldürür adamı!En kötü sonuç bile sonuçsuzluktan iyiymiş hakikaten kızlar!Sabah biraz üzülmüştüm ama şimdi çok iyiyim!5 gün önceden kullanılabilir diyordu testte.Ben de yapıverdim yaaahuu 😀

Zaten Allah'ma hep hayırlıysa ver diye dua ettim.Onun dışında tek bir kelime çıkmadı ağzımdan.Demekki hayırlısı buymuş!!! Ama güzel haberlerinizi dinlemek için tabiki buralarda olacağım.