merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum buradaki arkadaşlar birbirlerini tanımamalarına ragmen çok güsel diyalogları var benide aranıza alırsanız sevinirim
Arkadaşlar geçen yazıları okudumda geceleri bakabiliyorum arkadaşların birçoğu yok demişsiniz canım birhaftadır çok yanıyodu üriner enfeksiyon idrarda kan çıktı ilaç kullanıyorum ALLAH herkese öncelikle sağlık sıhhat versin herşeyden önce eşimde iş kazası geçirdi çok şükür ucuz atlattı bir türlü kısmet olmadı sizlerle görüşmek.
ayyyyy canım benim çok büyük geçmiş olsun inan bizde böyle sık sık girmeyenlere kızıyoduk neden bırakıp gidiyolar diye ama inan şuan çok üzüldüm demekki haklı sebeplerin varmış hayatımmm büyük geçmiş olsun
Arkadaşlar geçen yazıları okudumda geceleri bakabiliyorum arkadaşların birçoğu yok demişsiniz canım birhaftadır çok yanıyodu üriner enfeksiyon idrarda kan çıktı ilaç kullanıyorum ALLAH herkese öncelikle sağlık sıhhat versin herşeyden önce eşimde iş kazası geçirdi çok şükür ucuz atlattı bir türlü kısmet olmadı sizlerle görüşmek.
canım çok geçmiş olsun ikinizede,şimdi nasılsın?bebek için gidiyormusun doktora son durum ne?kendine iyi bak bitanemde aman sanada bebişe de zarar gelmesin.
iyi canım ne olsun,gün aşırı olayına geçtik bakalım,o bahsettiğim sitede eğer gebeyseniz 16 agustos yerleşme tarihi diyor ya,bende eğer varsa diye bakalım pek hoplayıp zıplamadan heyecanla bekliyorum o vakitler yerleşme kanaması gelecek mi diye?sende ne var ne yok?dün çalıştınız mı?göğüslerde bir değişim var mı?
ınsallah hamıssındır canım ya ben aynı bır degısıklık yok suanda evet dün çalıştık artık gün asırı çalışıcaz bızde ınsallah yok canım gögüslerde bır degısım sende ne var ne yok bakalım
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum buradaki arkadaşlar birbirlerini tanımamalarına ragmen çok güsel diyalogları var benide aranıza alırsanız sevinirim
ınsallah hamıssındır canım ya ben aynı bır degısıklık yok suanda evet dün çalıştık artık gün asırı çalışıcaz bızde ınsallah yok canım gögüslerde bır degısım sende ne var ne yok bakalım