canım belirti yok ya,tek ümidim o kaldı anlamında söylüyorum.canım benım yerlesme kanaması herkesde olmuyor ona takılma sen gününü de bekleme vücut etkılenıyor bırak oluruna
Günaydın fatoşcum 😀 Bütün güzellikler seninle olsun dadlum inşalah en kısa zamanda tedavinin sonuclarını gorursun bitanem.. Canım ozur olsun birdaaha sizleri habersiz bırakmamaya calıscam ama acilen tatile cıktık ve internette hiç giremedim 🙁 pff szleri ve melekler mekanını cok ama cok osledim....
Canımben bebişten taamamen vazgecmek durumda kaldım eşim yakında asker olacak gerci yakında dediğim bir 3 ay sonra felan.. e eeee bu durumdada mağleseff vazgeçmek zorunda kalıyoruzzz... uzuluyorum ama elimden gelen br sey yok 🙁 off offf keşkeee suann askerlik olmasaydıdaa bebiş dusunuyor olsaydık.. Neyse yaa belkide bu sekilde olması bizim için daha hayırlıdırr.. inşallah bundan sonra buralardayım sizleri takip ediyorum ve sizlerle geycanlanıyorum.. Allahım herkesin gonlune gore versinn... bol yumurtlamalı bol bebişli gunler diliyorum meleklerr....:bai:
günaydın canım nasılsın?
iyiyim canım ne olsun işte malum,çalışmalar hızını kesti gün aşırıya geçtik,belirti filan yok,hayırlısıyla bekleyeceğiz artık🙂günaydın hayatımm napıyım ya uyanmaya çalışıyorum yarı açık gözlerle çok uykum var off off bu akşamda çalışma var yani olması gereken inş.olur sen nasılsın herşey yolundamı
canım belirti yok ya,tek ümidim o kaldı anlamında söylüyorum.
Günaydın fatoscum naber nasılsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?