güsel karşılaman için tşk ederim.benim bi bebeğim vardı ve 1 ay sonra dünyaya gelicekti ama laboratuar hatası yüzünden ben bebeğimi kaybettim yeni evlendim 3 haftalıkken kolum kırıldı şüpem olduğu için önce beta-hcg istedim 2 haftalık bebeğim görünmedi ve röntgen çekildim sonra yumurtalık iltihabı için 7 adet çok ağır iğne kullandım bebeğimi 6 haftalıkken öğrendim ertesi gün aynı saatte kürtaj masasında ağlıyordum %90 sakat dediler ani bi kararla aldırdım şuan 8 ay bitti evleneli ancak hastalıklar peşimi bıraktı ve henüz ayın 30undan buyana korunmuyorum ama inanırmısın çok korkuyorum bebeğim olmicak diye.
canım benim çok geçmiş olsun,umarım burası sana uğur getirir,burda herkes birbiri için bol dua eder,meleğiz ya🙂niye bebişin olmasın tatlım,içini ferah tut,birazcıkta sabır🙂
merhaba canm ben yeni katıldım.başımdan bi gebelik geçti ya en az 20 dakika yat ilişkiden sonra zaten o spermler yerini buluyo ama mümkün oldukça içersine el sürme yüzeysel yıka abdest içinde korkma kabul olur
canım benim teşekkür ederim,biliyorum zaten hemen duş almıyorum ben zatende,hani benim bahsettiğim ertesi gün sizden de bi gece öncekiler,şarıl şarıl geliyor mu?
kızlar bişey sorcam size;şimdi hani çalışmadan sonra abdest almaya gidiyoruz ya,şimdi normalde vajinal duş önerilmiyor.yani spermlerin gidişatını engelleriz diye.e ama abdest alırkende iyi temizlemek gerekiyor.ben yüzeysel temizleme yapıncada,ertesi gün foldur foşur geliyorlar,sizdede öylemi oluyor?yada siz ne yapıyorsunuz?
canım evet vajınal dus önerılmıyor ama sen zaten yataktan kalkınca banyoya gıdene kadar akacak olan akıyor içerde kalanlar kalıyor tatlım yıkanırkende çok fazla oraya dokunmamak gerekıyor dıstan yapmak gerekıyor bu durumlarda ben çok dokunmayaya çalışıyorum ama yınede az da olsa dıstan yıkıyorum orayı banyodan çıkıncada çamasırıma gelıyor bıraz ama ertesı gün gelmıyor öyle bende senden gelen akıntın olmasın
canım benım çok geçmıs olsun Allah ım göstermesın bır daha böyle birseyi ama 2 haftalık ıken kanda bıle çıkmayabılıyor tatlım röntgen gebelıgın çok bası oldugu için etkı etmemıstır bence ama o dedıgın agır ıgneler etkılemıs olabılır canım evet sakat olma ıhtımalı çok yuksek bu durumlarda dogrudur hiç korkma sen ınsallah bebişin olacak Allah ım senı görüyor en kısa zamanda bır bebiş nasıp eder ınsallah yarabbım hiç sıkma sen canını regl tarıhın ne zaman sımdı senın
ya röntgen tek birtane olsa zaten sorun yoktu 12 tane film çekildi ve boynum falan çatladı diye karnım korunmadı kurban olduğum rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en son 1 ağustosta regl oldum şu 4 gün yumurtlama dönemimmiş hesaplayıcılara göre
canım benim çok geçmiş olsun,umarım burası sana uğur getirir,burda herkes birbiri için bol dua eder,meleğiz ya🙂niye bebişin olmasın tatlım,içini ferah tut,birazcıkta sabır🙂
canım evet vajınal dus önerılmıyor ama sen zaten yataktan kalkınca banyoya gıdene kadar akacak olan akıyor içerde kalanlar kalıyor tatlım yıkanırkende çok fazla oraya dokunmamak gerekıyor dıstan yapmak gerekıyor bu durumlarda ben çok dokunmayaya çalışıyorum ama yınede az da olsa dıstan yıkıyorum orayı banyodan çıkıncada çamasırıma gelıyor bıraz ama ertesı gün gelmıyor öyle bende senden gelen akıntın olmasın
yok kız akıntı degil,zaten işin ilginci banyoya gidene kadar ve banyo esnasında bişey yok,kuru.eğer çok su tutarsam yavaş yavaş geliyorlar.ama bende bu ay vajinal duş yapmıyorum dolayısıyla,duş esnasında gelmeyen,sabah uyanınca,şelale gibi akıyor maşallah🙂
canım benim teşekkür ederim,biliyorum zaten hemen duş almıyorum ben zatende,hani benim bahsettiğim ertesi gün sizden de bi gece öncekiler,şarıl şarıl geliyor mu?
ya bende ilk evlendim acelem varmış gibi 1 haftalıkken gebe kalmıştım ama emin ol psikolojik bşey bu bebek olması sizinle bi mutluluğumu paylaşmak istiyorum ablam konyada oturuyor şuan yanına gidemiyorum ama 15 dakika sonra sezeryana alıncak yiğenim geliyo🙂