Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim çok geçmiş olsun,umarım burası sana uğur getirir,burda herkes birbiri için bol dua eder,meleğiz ya🙂niye bebişin olmasın tatlım,içini ferah tut,birazcıkta sabır🙂

canım benim teşekkür ederim,biliyorum zaten hemen duş almıyorum ben zatende,hani benim bahsettiğim ertesi gün sizden de bi gece öncekiler,şarıl şarıl geliyor mu?

canım evet vajınal dus önerılmıyor ama sen zaten yataktan kalkınca banyoya gıdene kadar akacak olan akıyor içerde kalanlar kalıyor tatlım yıkanırkende çok fazla oraya dokunmamak gerekıyor dıstan yapmak gerekıyor bu durumlarda ben çok dokunmayaya çalışıyorum ama yınede az da olsa dıstan yıkıyorum orayı banyodan çıkıncada çamasırıma gelıyor bıraz ama ertesı gün gelmıyor öyle bende senden gelen akıntın olmasın

ya röntgen tek birtane olsa zaten sorun yoktu 12 tane film çekildi ve boynum falan çatladı diye karnım korunmadı kurban olduğum rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en son 1 ağustosta regl oldum şu 4 gün yumurtlama dönemimmiş hesaplayıcılara göre

yok kız akıntı degil,zaten işin ilginci banyoya gidene kadar ve banyo esnasında bişey yok,kuru.eğer çok su tutarsam yavaş yavaş geliyorlar.ama bende bu ay vajinal duş yapmıyorum dolayısıyla,duş esnasında gelmeyen,sabah uyanınca,şelale gibi akıyor maşallah🙂