ınsallah ıkız olur benım ben çok ıstıyorum ama kısmet işte Allah nasıp etsın de bana bebiş 1 yada 2 farketmez yanı saglıklı olsun ınsallah canım duygum aksam forumdaydı belırtısı varmı bılmıyorum vahıdem bayadır gırmıyor bu ay kımsede belırtı falan yok galıba
:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen: hazal3............................3 agustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: Yağmurun annesi..........13 Ağustos Yaz esintisi....................14 Ağustos smart-girl......................15 Ağustos Nur85...........................16 Ağustos ecem09.........................18 ağustos vahide-m.....................20 21 agustos eboş.............................22Ağustos zuzu.............................22 Ağustos Selzeh..........................22-23 Ağustos yoncax.........................22-23 agustos duygum_06..................23 Ağustos seduş..........................24 Ağustos eyşan.........................24 Ağustos butterfly45..................28 Ağustos mrs m........................28 Ağustos ela_1982.....................28 Ağustos Nesli84.........................30 Ağustos LALEZAR....................30 Ağustos metos...........................30 Ağustos umutsuz_reyhan.............2 Eylül fatosss...........................4 Eylül
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ınsallah ıkız olur benım ben çok ıstıyorum ama kısmet işte Allah nasıp etsın de bana bebiş 1 yada 2 farketmez yanı saglıklı olsun ınsallah canım duygum aksam forumdaydı belırtısı varmı bılmıyorum vahıdem bayadır gırmıyor bu ay kımsede belırtı falan yok galıba
canım ben zaten suanda 3 gün çalışıyorum eger böyle devm ederse işim 3 gün annem bakacak benım evımde tabıkı öyle gıdıcem işe 4 gün kendım bakıcam anneme güvenırım bu konuda içim rahat olur ama işim zorlasırsa daha çok işe gıdersem her gün annemde bakamaz benım evımde kendı evıde var o zaman işi bırakmak zorunda kalabılırım kısmet işte