Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selamm kızlar nasılsınız dün izinliydim annem hastanedeydi onun yanına gittim eve gelip iş güç ütü falan derken nete giremedim🙂
segülcüm çok geçmiş olsun Allah sağlık versin canım
yeni katılan arkadaşlarada hoşgeldiniz iyiki geldiniz diyorum bu arada sultancım sende üzme kendini inşallah bidahaki ay gelir bebişin canım sıkma canını

selam canım ıyıyız sen nasılsın çok geçmıs olsun annene ınsallah ıyı olur sen neler yapıyorsun varmı degışiklik falan belırtın yanı senınde az kaldı regl gününe

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen:
hazal3............................3 agustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii)

:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
Yağmurun annesi..........13 Ağustos
Yaz esintisi....................14 Ağustos
smart-girl......................15 Ağustos
Nur85...........................16 Ağustos
ecem09.........................18 ağustos
vahide-m.....................20 21 agustos
eboş.............................22Ağustos
zuzu.............................22 Ağustos
Selzeh..........................22-23 Ağustos
yoncax.........................22-23 agustos
duygum_06..................23 Ağustos
seduş..........................24 Ağustos
eyşan.........................24 Ağustos
butterfly45..................28 Ağustos
mrs m........................28 Ağustos
ela_1982.....................28 Ağustos
Nesli84.........................30 Ağustos

LALEZAR....................30 Ağustos
metos...........................30 Ağustos
umutsuz_reyhan.............2 Eylül
fatosss...........................4 Eylül

:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)

sultancım iiiym canım işte yumurtluyoz🙂bu arada selzehcim dediğin gibi ben göğüslerden anlamıcam hamiş olduğumu..
sanki benim göğüsler belirti verdide ne oldu fos çıktı.belirti diye bi şey yok canım arkadaşım tek belirti adetin gecikmesi ben bunu bilir bunu söylerim.ahh canım benim inşallah en kısa zamanda gelsin bebişin inşallah.

selam canım ıyıyız sen nasılsın çok geçmıs olsun annene ınsallah ıyı olur sen neler yapıyorsun varmı degışiklik falan belırtın yanı senınde az kaldı regl gününe

çok saol canım valla pek bi değişiklik yok geçen ay daha çok belirtim vardı bu ay pek takmamaya çalışıyorum belki ondandır yanlız benim yumurtlama dönemim bitmiş olması gerekiyor ama hala çok akıntım var onu anlamadım😕

canım sende gögüslerdekı belırtıler yanıltıcı olmus olabılır ama hamılelerın çogu gögüslerınden sıkayetcı oluyor ben zaten onu anlamıyorum ılla gögüsler belırtı vermıyor takılmamak lazım bazı kısılerde verıyormus tatlım

evet canım bıtmesı gerektı benım bıle bıttı yanı senın reglın benden önce bıde bebişten olmasın sakın akıntı oluyor çünkü hamılelerde tabıkı önceden de olan bırsey degılse

inşallah öyledir canım ya ama ne biliyim ben pek ümitlenmek istemiyordum eşimde soruyor belirti varmı diye ama bu ay hiçbişey hissetmiyorum çünkü kendimi dinlemiyorum aslında bu kendi fikrim kimse alınmasın olsa bile yerleşiyordur yerleşmede bir hafta on gün sürdüğü için zaten adet zamanı geldiğinde yerleşmiş olur dolayısıyla adet gecikmedenki belirtiler kesin sayılmaz yani ben öyle düşünüyorum naçizane fikrim 🙂 benim adet olmadan önce göüşlerim hep şişer çok acır hani erken göğüs belirti verirmiş benim maalesef gebelik belirtileriyle aynı🙂

ınsallah bebiştendır akıntın canım bakalım az kaldı ögrenıcez bırlıkte sen ögrenıcen arkandan bız gelıcez zaten kısmet artık