Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

adeti ayın kaçında cnm?

amin cnm evt ya belle ilgili başka sorun olmaz inşallah adet haftasını bekliyelim bakalım sen hiç sanal olarakta olsa göğüs belirtisi çekmiyorsun dimi?

benım hiç normalde ne regl zamanı nede yumurtlama dönemı nede baska zaman gögüs agrım sıslık dolgunluk falan olmaz yanı hiç acımazlar bılıyorum tanıyorum vücudumu geçen ay hep sıktım kendım acaba degısıklık varmı dıye ama yoktu ınsallah bu ay olur tatlım hamıslıkten

bende bu doktoruma kadar üç doktor değiştirdim bence sende konuşabileceğin bir doktor araştır kadın doktor bu anlamda rahat biz her espiriyi yapıyoruz valla artık çok rahatım bişey olsa tellede hemen ulaşıyorum zararı yok bence beklemeden iyi bir doktor bulursan git hormon testinide yaptır cnm

ohhh en azından göğüslerden hemen anlıcaksın hamile kaldığını cnm benimde hiç ağrım olmaz şişmezde ama hamile kaldığım hafta masaya deyse ağrıyodu ben anlamamıştım tabi bukadar içinde olmadığım için ama sen hemen anlarsın inşallah

bakalım görücez işte beklıyorum bende regl günümü ınsallah gelır melegım bu ay canım ya evet gögüslerımden anlarım ben herhalde dıye düşünüyorum ama bellıde olmaz bazen hormonlarda etkılıyormus haberın olsun tatlım ben çıkıyorum eve gıdıcem aksama gırebılırsem sende burda olursan konusuruz tekrar görüşürüz canım by

tamam cnm çok uzaktayım ama öpüyorum yinede 🙂

onu tercih etmemin sebebi hem eve çok yakın yürüyerek 10 dk hastane.hemde çok tecrübeli işinin ehli.ona çok güveniyorum tecrübesinden dolayı.sorabiliyoum ama biraz çekiniyorum oda çok sık görüşmediğimiz için.biraz daha bekleyim 6 ay dolsun en azından sonra kesin giderim zaten.çok sağolun destekleriniz için.inşallah mevlam ramazan ı şerifte güldürür yüzümüzü o bereketli af ayının yüzü suyu hürmetine.