ay sorma canım belirti olmaz olurmu tabiki var kasıkta ağrı belimde ağrı hafif mide bulantısı ve midede yanma her ay yaşıyoruz artık bu belirtileri ama psikolojik çıkıyo sende neler hayatım varmı belirtilerin benim gögüsler normal ne acı ne şişlikındır bakalım canım msn olmadan olmuyor zaten sen ne durumdasın varmı belırtı falan
ay sorma canım belirti olmaz olurmu tabiki var kasıkta ağrı belimde ağrı hafif mide bulantısı ve midede yanma her ay yaşıyoruz artık bu belirtileri ama psikolojik çıkıyo sende neler hayatım varmı belirtilerin benim gögüsler normal ne acı ne şişlik
inşallah canım gelmiştir bebişin ben bi hamile olduğumu öğreniyim inadına 5-10 tane keyfi gebelik testi yapcam sırf ikinci çizgi için belirtiler erken gösterdi kendini ama inşallah hakiki belirtilerdir her ay yaşadığım için çokta kaale almıyorum artık buraya yazıyorum ama umursamıyorum belirtiileri nasıl olsa eninde sonunda öğrenicez dimi ama insan yinede merak ediyoevet canım yasıyoruz dedıklerını psıkolojık çıkıyor ama bazılarıda hamıle oluyor bellı olmaz yanı benım bu aksam üstü belım agrımaya basladı baska belırgın bişi yok bakalım reglımede 10-11 gün kaldı hayırlısı artık canımya
inşallah canım gelmiştir bebişin ben bi hamile olduğumu öğreniyim inadına 5-10 tane keyfi gebelik testi yapcam sırf ikinci çizgi için belirtiler erken gösterdi kendini ama inşallah hakiki belirtilerdir her ay yaşadığım için çokta kaale almıyorum artık buraya yazıyorum ama umursamıyorum belirtiileri nasıl olsa eninde sonunda öğrenicez dimi ama insan yinede merak ediyo
umudunu kaybetme canım ateş tablolarına baktım ateşin yüksek çok güzel hadi bakalım hayırlısı inşallah kavuşacaksın bebişine bu ay bu aydan sonra bende başlayım ateş ölçmeyeınsallah hepımızın bebişlerı gelmıstır canım ya bız hamıle oldugumuzu ögrenelımde gebelık testı yapmak kolay iş yapar yapar dururuz ne yapalım ya bazen belırtıler erkende kendını gösterıyor sırıneyı hatırlıyorsan kaç gün önceden anlamıstı belkı bızde de öyle olur benım daha net belırtım olmasada umudum var
umudunu kaybetme canım ateş tablolarına baktım ateşin yüksek çok güzel hadi bakalım hayırlısı inşallah kavuşacaksın bebişine bu ay bu aydan sonra bende başlayım ateş ölçmeye
canım benım hemen bu kadar umutsuz olma zaten bebiş varsa bıle bu kadar erken çıkmaz ıdrar testınde sen güvenme teste bekle bakalım regl zamanın gelsın o zaman bellı olacak nasılsa hemen moralını bozmusun olmaz canım sevıncınde de üzüntünde de hep bırlıkteyız unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?