Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ındır bakalım canım msn olmadan olmuyor zaten sen ne durumdasın varmı belırtı falan
ay sorma canım belirti olmaz olurmu tabiki var kasıkta ağrı belimde ağrı hafif mide bulantısı ve midede yanma her ay yaşıyoruz artık bu belirtileri ama psikolojik çıkıyo sende neler hayatım varmı belirtilerin benim gögüsler normal ne acı ne şişlik

evet canım yasıyoruz dedıklerını psıkolojık çıkıyor ama bazılarıda hamıle oluyor bellı olmaz yanı benım bu aksam üstü belım agrımaya basladı baska belırgın bişi yok bakalım reglımede 10-11 gün kaldı hayırlısı artık canımya

inşallah canım gelmiştir bebişin ben bi hamile olduğumu öğreniyim inadına 5-10 tane keyfi gebelik testi yapcam sırf ikinci çizgi için belirtiler erken gösterdi kendini ama inşallah hakiki belirtilerdir her ay yaşadığım için çokta kaale almıyorum artık buraya yazıyorum ama umursamıyorum belirtiileri nasıl olsa eninde sonunda öğrenicez dimi ama insan yinede merak ediyo

ınsallah hepımızın bebişlerı gelmıstır canım ya bız hamıle oldugumuzu ögrenelımde gebelık testı yapmak kolay iş yapar yapar dururuz ne yapalım ya bazen belırtıler erkende kendını gösterıyor sırıneyı hatırlıyorsan kaç gün önceden anlamıstı belkı bızde de öyle olur benım daha net belırtım olmasada umudum var

umudunu kaybetme canım ateş tablolarına baktım ateşin yüksek çok güzel hadi bakalım hayırlısı inşallah kavuşacaksın bebişine bu ay bu aydan sonra bende başlayım ateş ölçmeye

umudunu kaybetme canım ateş tablolarına baktım ateşin yüksek çok güzel hadi bakalım hayırlısı inşallah kavuşacaksın bebişine bu ay bu aydan sonra bende başlayım ateş ölçmeye

ınsallah canım umudum regl olana kadar devam edecek ates tablomu bu ay ılk defa düzenlı olarak ölçtüm ve koydum bugün atesım yukseldı ınsallah dahada yukselır ve sabıt kalır tek temennım o çünkü o zaman kesın hamıs oluyosun Allah ım hayırlısnı versın yarabbım ısteyen herkese en kısa zamanda nasıp etsın ınsallah güzel Allah ım

kızlaar merhaba ama kimse yok heralde🙂ben tatilden yeni geldim,çok ii geldi,kızlar bu ay olmayacağını söylemiştim zaten,kocişten yumurtlama döneminde ayrıydım🙂bugün regli oldum,gelecek aya inş.zaten kızlar geçen aydan beri çok iiyim,artık boşuna kafama takmıyorum,siz de öyle yapmaya çalışın kızlar,zaten arkadaşlarımı da gördüm,kimse öyle hemencecik hamile kalmıyor,normal bir süreç bu yani,öptüm kızlar hepinizi,buarada tablo için geleck ayki tahmini adet tarihim 9 eylül kızlar...eklerseniz sevinirim🙂

Biliyorum canım;o yüzden paylaştım sizlerle zaten! Esasında insanın sevincini paylaşmak istemesi kolay da asıl zor olan sıkıntısını anlatabilmek!Sanırım biz burda zoru da başarabiliyoruz zaman zaman! 🙂

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen:
hazal3............................3 agustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii)

:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
Yağmurun annesi..........13 Ağustos
smart-girl......................15 Ağustos
Nur85...........................16 Ağustos
ecem09.........................18 ağustos
vahide-m.....................20 21 agustos
eboş.............................22Ağustos
zuzu.............................22 Ağustos
Selzeh..........................22-23 Ağustos
yoncax.........................22-23 agustos
duygum_06..................23 Ağustos
seduş..........................24 Ağustos
eyşan.........................24 Ağustos
butterfly45..................28 Ağustos
mrs m........................28 Ağustos
ela_1982.....................28 Ağustos
Nesli84.........................30 Ağustos

LALEZAR....................30 Ağustos
metos...........................30 Ağustos
umutsuz_reyhan.............2 Eylül
fatosss...........................4 Eylül
Yaz esintisi....................9 eylül

:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)