Kızlar gerçekten buluşsak süper olur.Hee valla orta yerde buluşalım ne olcak kiii...İlk buluşma çok komik olur ama eğer böyle bişey gerçekleşirse...Aaaa sen Selzeh miydin aaa sen Ela mıydın aa sen şu muydun bu muydun.....Heee heee valla süper olur haaa :laugh::laugh::laugh:
yav şimdi buluşacağız yumurtlama günlerimzde kocalarıımzdan ayrı kalıcaz hesap kitap derken herkesin adetide denk getiremeyiz yada kocalarımızı yanımızda taşımamız gerek🙂bence arkadaşlar burdaki gizem başka ister istemez kafanda birşey şekilleniyor şimdi msn olsa burası coşkulu olmaz merak gizem devamlılığı sağlar böyle devam edelim bence ...
çok tşk ederim bilgi için canım.ya bende öle hatırlıyodum ama şüpheli oldu o yüsden sordum bunun regl dönemine yakın olmamasının doğruluk payındaki etkisi ne olur.ha bu arada ablamın meleği dün doğdu okadar muhteşem bi bebekki ablamın başının etini yedim resimlerini videosunu yollayın diye.bu site bana şans getirdi gidemiyodum ablamın yanına ama yarın akşam gidiyorum çok mutluyum tanımasamda hepinizi çok seviyorum🙂
valla doğruluk payına gelince onu bilemem bitanem ya,bana sorsan hayatta yapmam vede inanmam.ama işte yapıpta doğru diyenler var onu bilemiyorum artık.canım hayırlı olsun Allah analı banalı büyütsün inşallah sanada nasip olur🙂
yav şimdi buluşacağız yumurtlama günlerimzde kocalarıımzdan ayrı kalıcaz hesap kitap derken herkesin adetide denk getiremeyiz yada kocalarımızı yanımızda taşımamız gerek🙂bence arkadaşlar burdaki gizem başka ister istemez kafanda birşey şekilleniyor şimdi msn olsa burası coşkulu olmaz merak gizem devamlılığı sağlar böyle devam edelim bence ...
bekar olsaydık buluşurduk cnm ya hani okul günleri yapıyolarya onun gibi olurduda kocalarımızı bırakamayız msn ye gelince verebiliriz aslında bazen özel şeyler oluyo çekiniyo insan yakın bulduklarıyla ordanda konuşur forumu terkedemeyizki herzn yenileri katılıyo aramıza ayrıca buranın havası farlı ama herkez özel msjla atsın msn adreslerini oluyomu öle?
evet canım ısteyen msn adresını özelden yazıp ıstedıgı kısıye yollayabılır ve ordanda konusabılır çünkü senınde dedıgın gıbı bazen ınsan özel seyler konusmak ısteyebılır ve bunu en yakın hıssettıgı kısı ıle paylasmak ısteyebılır haklısın yanı
evt ya cnm çok geçe kalmışız bil bakalım gündem neydi bebekkkkkkkk....öldük ama gülmekten sabahta geç kalktım haliyle insan haber vermezmi bende sana kızım o zaman hıhııııııı!
evet öyle tabi.bazen dışarıda dolaşırken karı koca birilerini dolaşırken görünce acaba bu bizim formdan birisimi diye düşünüyorum hep.dikkatli dikkatli bakıyorum.:laugh::laugh:
şahsen kendi adıma gizemin devam etmesi düşüncesindeyim;zira burda çok mahrem şeylerimizi anlatıyoruz yeri geliyor.bilemiyorum,böylesi daha güzel,eğlenceli ve kalıcı🙂