Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

gerçekten insan bukadar kaynatınca merak ediyo nasıl olduğunu yüzünü huyunu bencede buluşalım orta yer ankara🙂

yav şimdi buluşacağız yumurtlama günlerimzde kocalarıımzdan ayrı kalıcaz hesap kitap derken herkesin adetide denk getiremeyiz yada kocalarımızı yanımızda taşımamız gerek🙂bence arkadaşlar burdaki gizem başka ister istemez kafanda birşey şekilleniyor şimdi msn olsa burası coşkulu olmaz merak gizem devamlılığı sağlar böyle devam edelim bence ...

valla doğruluk payına gelince onu bilemem bitanem ya,bana sorsan hayatta yapmam vede inanmam.ama işte yapıpta doğru diyenler var onu bilemiyorum artık.canım hayırlı olsun Allah analı banalı büyütsün inşallah sanada nasip olur🙂

hayır ya bence msn lerimizi alalım mesela ben seni çok merak ediyorum nasıl biri bu ateşli kadın diye 🙂

evet canım ısteyen msn adresını özelden yazıp ıstedıgı kısıye yollayabılır ve ordanda konusabılır çünkü senınde dedıgın gıbı bazen ınsan özel seyler konusmak ısteyebılır ve bunu en yakın hıssettıgı kısı ıle paylasmak ısteyebılır haklısın yanı

evt ya cnm çok geçe kalmışız bil bakalım gündem neydi bebekkkkkkkk....öldük ama gülmekten sabahta geç kalktım haliyle insan haber vermezmi bende sana kızım o zaman hıhııııııı!

haber vermek isterdim tabikide ama hipnozda oalmama ya nerde olduğunu bileyim a benim güzel meleğimmmm 🙂yien kızamadınnnnnn ben haklıyımmmmm oh ohhhh

evet öyle tabi.bazen dışarıda dolaşırken karı koca birilerini dolaşırken görünce acaba bu bizim formdan birisimi diye düşünüyorum hep.dikkatli dikkatli bakıyorum.:laugh::laugh: