Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

evt canım bilmemmi sonucunun ne olduğunu neyse hayırlısı olsun be güzelimmm fazla kaptırmadan bu modda ilerlemeye deavm edicez napalım gelirlersede başımızın üsütünde yerleri var her zman değilmi🙂

gitmez olurmuyum küçük bir çikulata kistim varmış diğer herşeyim normal doktor olur diyo ama olmuyo biraz daha beklememi söyledi

anladım canım çıkolata kıstlerı bebek olmasını zaman zaman engelleyebılıyor tatlım ama çocugu olanda var o yuzden doktor sana bıraz daha beklemenı söylemıstır canım sen sıkma canını bekle bakalım o zaman senın reglıne az kalmıs varmı belırtın falan

Kızlarr yaaa şu internetten yumurtlama gününü hesaplıyoruz yaaa O ne kadar doğru???
Benimkini 13-14 ağustos gösterdi ama vücudumun tepkilerine göre de benim o dönemim bitti.Akıntım falan kesildi.Acaba ben biraz erken yumurtluyor olabilir miyim???Adet tarihim de 28 ağustos.

canım sen kaç günde bır regl oluyosun ona göre bakayım bıde ben son regl tarıhınıde yaz bakayım ama erkende yuurtlamıs olabılırsın

canım o hesaplayıcılar kullanmıyorum ben yumurtlama dönemde akıntı oluyo öyle anlıyorum bide en güvenilir hesaplama yöntemi adet tarihinden 14 gün geriye gitmek die biliyorum

canım benim inş.olucaktır bak ne güzel bi evlat sahibi olmuşsunn alalh 2.sinide en yakın zamnda verir inş.

allah hepimize hayırlı evlatlar verir inşaallah ben o duyguyu bir kez yaşadım en kısa zamanda sizinde yaşamanız için duacıyım