yoncax Hamiş Melek 13 Ağustos 2009 #11.891 ela_1982' Alıntı: :laugh::valla bayıldım cnm ya harikasın bencede hiçbirşey kaybetmezsin ölede bölede adet olunca üzülüyo insan bari pozitif düşünelimde öle olsun dimi bence devam et cnm... Genişletmek için tıkla ... aynen canım kaybedecek hiçbirşey yok,aksine bana terapi gibi geliyor🙂
ela_1982' Alıntı: :laugh::valla bayıldım cnm ya harikasın bencede hiçbirşey kaybetmezsin ölede bölede adet olunca üzülüyo insan bari pozitif düşünelimde öle olsun dimi bence devam et cnm... Genişletmek için tıkla ... aynen canım kaybedecek hiçbirşey yok,aksine bana terapi gibi geliyor🙂
ela_1982 Yeni Üye Üye 13 Ağustos 2009 #11.892 selzeh' Alıntı: bebiş gelsınde ne dılersen dıle benden canım benım Genişletmek için tıkla ... bu lafını hatırlatıcam bak sana ona göre ......bebiş gelince
selzeh' Alıntı: bebiş gelsınde ne dılersen dıle benden canım benım Genişletmek için tıkla ... bu lafını hatırlatıcam bak sana ona göre ......bebiş gelince
S selzeh Hamiş Melek 13 Ağustos 2009 #11.893 ela_1982' Alıntı: bu lafını hatırlatıcam bak sana ona göre ......bebiş gelince Genişletmek için tıkla ... hatırlat canım ya ben unutmam zaten merak etme sen
ela_1982' Alıntı: bu lafını hatırlatıcam bak sana ona göre ......bebiş gelince Genişletmek için tıkla ... hatırlat canım ya ben unutmam zaten merak etme sen
ela_1982 Yeni Üye Üye 13 Ağustos 2009 #11.894 selzeh' Alıntı: hatırlat canım ya ben unutmam zaten merak etme sen Genişletmek için tıkla ... tamam zaten kaçsanda yakalarım artık biliyosun demiiiii:laugh:
selzeh' Alıntı: hatırlat canım ya ben unutmam zaten merak etme sen Genişletmek için tıkla ... tamam zaten kaçsanda yakalarım artık biliyosun demiiiii:laugh:
cansı14 Yeni Üye Üye 13 Ağustos 2009 #11.895 smart_girl' Alıntı: Canım sen de aramıza hoşgeldin. Herşey gönlünce olsun inşallah. Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk canım allah hepimizin gönlüne göre verir inşaaallah
smart_girl' Alıntı: Canım sen de aramıza hoşgeldin. Herşey gönlünce olsun inşallah. Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk canım allah hepimizin gönlüne göre verir inşaaallah
S selzeh Hamiş Melek 13 Ağustos 2009 #11.896 ela_1982' Alıntı: tamam zaten kaçsanda yakalarım artık biliyosun demiiiii:laugh: Genişletmek için tıkla ... bılıyorum bılıyorum canım🙂
ela_1982' Alıntı: tamam zaten kaçsanda yakalarım artık biliyosun demiiiii:laugh: Genişletmek için tıkla ... bılıyorum bılıyorum canım🙂
vahide-m Yeni Üye Üye 13 Ağustos 2009 #11.897 kızlar Allahım inşallah seslerimizi duyarda mübarek ramazan ayında hepimiz meleklerimize kavuşuruz🙂
ela_1982 Yeni Üye Üye 13 Ağustos 2009 #11.898 kızlar ben artık eşimin yanına kaçıyorum sizde geç kalmayın emi öpüyorum sizi iyi geceler selzeh senide öptüm cnm yarın görüşürüz
kızlar ben artık eşimin yanına kaçıyorum sizde geç kalmayın emi öpüyorum sizi iyi geceler selzeh senide öptüm cnm yarın görüşürüz
yoncax Hamiş Melek 13 Ağustos 2009 #11.899 kızlar bende çıkayım artık yarın görüşürüz🙂öptüm hepinizi🙂
S selzeh Hamiş Melek 13 Ağustos 2009 #11.900 ela_1982' Alıntı: kızlar ben artık eşimin yanına kaçıyorum sizde geç kalmayın emi öpüyorum sizi iyi geceler selzeh senide öptüm cnm yarın görüşürüz Genişletmek için tıkla ... tamam canım hadı ıyı geceler bende öptüm senı
ela_1982' Alıntı: kızlar ben artık eşimin yanına kaçıyorum sizde geç kalmayın emi öpüyorum sizi iyi geceler selzeh senide öptüm cnm yarın görüşürüz Genişletmek için tıkla ... tamam canım hadı ıyı geceler bende öptüm senı