nasıl olsun be canım işteyım bugün pek degısık bır durum hıssetmıyorum canım ya belırtı falan yok gıbı bakalım günün ılerleyen saatlerınde neler olacak sende varmı bırseyler bakalım
iyiyim nasıl gıttısın ıste mıde blantısı devam ve cok sıddetlı 1 haftada 2 kılo verdım 6 haftalıkken gıttım dr keseyı gordu allah ızın verırse yarında kalp atısını duyacagız sız nasılsınız nasıl gıdıyo calısmalar
ben geçen hafta rüyamda annemi gördüm bana altın saat hediye ediyor ve sat cok güzel ve 2 adet te yüzük almış onuda bırını bana bırını kayınvalıdeme verıyor bana verdiği yüzüğün içinde bişey yazıyordu tam okuyacakken rüyadan uyandım ve aanemı aradım dedı ikiz bebğin olacak işallah dedı.
nasıl olsun be canım işteyım bugün pek degısık bır durum hıssetmıyorum canım ya belırtı falan yok gıbı bakalım günün ılerleyen saatlerınde neler olacak sende varmı bırseyler bakalım
benim tam geçti artık yok diyorum ama hafif hafif bel ve kasıklarda çok rahatsız etmeyen batma ve sızılar var,bilmiyorum artık neyle ilgisi var anlamadım🙂çok hafif olduğu için hamileliğe yoramıyorum bile🙂
iyiyim nasıl gıttısın ıste mıde blantısı devam ve cok sıddetlı 1 haftada 2 kılo verdım 6 haftalıkken gıttım dr keseyı gordu allah ızın verırse yarında kalp atısını duyacagız sız nasılsınız nasıl gıdıyo calısmalar
canımya ınsallah yavas yavas bulantılar geçecek canım benım bak keseyıde görmüssünüz ınsallah yarında kalp atıslarını duyacaksınız çok güzel olacak iyiyiz bızde bıldıgın gıbı pek bı degısıklık yok tatlım