iyiyim nasıl gıttısın ıste mıde blantısı devam ve cok sıddetlı 1 haftada 2 kılo verdım 6 haftalıkken gıttım dr keseyı gordu allah ızın verırse yarında kalp atısını duyacagız sız nasılsınız nasıl gıdıyo calısmalar
benim tam geçti artık yok diyorum ama hafif hafif bel ve kasıklarda çok rahatsız etmeyen batma ve sızılar var,bilmiyorum artık neyle ilgisi var anlamadım🙂çok hafif olduğu için hamileliğe yoramıyorum bile🙂
canım benım hiç bellı olmaz öyle düşünme ben artık kendımı hamıle olarak düşünücem pozıtıf olucam öyle hıssedıcem ne kaybederımkı nasılsa regl olunca her ıkı sekıldede üzülüyorum canım benım bu sabah bır kez batmam oldu daha yok belımde agrı var gıbı ama çok hafıf benım agrılarım zaten günün ılerleyen saatlerınde olur olacaksa tabıkı🙂
ben geçen hafta rüyamda annemi gördüm bana altın saat hediye ediyor ve sat cok güzel ve 2 adet te yüzük almış onuda bırını bana bırını kayınvalıdeme verıyor bana verdiği yüzüğün içinde bişey yazıyordu tam okuyacakken rüyadan uyandım ve aanemı aradım dedı ikiz bebğin olacak işallah dedı.
canım benım hiç bellı olmaz öyle düşünme ben artık kendımı hamıle olarak düşünücem pozıtıf olucam öyle hıssedıcem ne kaybederımkı nasılsa regl olunca her ıkı sekıldede üzülüyorum canım benım bu sabah bır kez batmam oldu daha yok belımde agrı var gıbı ama çok hafıf benım agrılarım zaten günün ılerleyen saatlerınde olur olacaksa tabıkı🙂
kız bu gecede bir rüya gördüm,hayırlara çıksın.adamın biri bana teşekkür hediyesi olarak kapıma geliyor ve bir bohça veriyor.bohçayı açıyorum,içinde çeyizler var,bembeyaz elbezleri lifler vs.neye çıkar ki?