tşkler cansı aramıza hoşgeldin ve merhabalar.. inş. sanada burası şanslı gelir 😀 beğendinmi sitemizi biz burda hepimiz kardeşiz ağlayınca üzülürüz .. sevinince mutlu oluruz..
canım bu sayfanın üstünde profilin varya kendi isminin üstüne tıkladığında karşına profil bilgilerin çıkıyo orda avatar resmi değiştir falan var ordan bakabilrisin
tşkler cansı aramıza hoşgeldin ve merhabalar.. inş. sanada burası şanslı gelir 😀 beğendinmi sitemizi biz burda hepimiz kardeşiz ağlayınca üzülürüz .. sevinince mutlu oluruz..
ya reyhancım sana geçendede yazdım ama okumadın sanırım verdiğin msn yi ekledim ama açmıyomusun ne yada benmi yanlış ekledim gördünmü sen benim eklediğimi cnm
merhaba selzeh az kaldı.ne var nede yok gibi sanki adet belirtileride hissediyorum gibi. tek şüphem göğüslerimin erken harekete geçmeleri bakalım ne olacak bekliyorum se nasılsın