ay bende öyleyım içim kıpır kıpır ya anlatamam sana günleerde azalıyor heyecan basıyor ve yanıyor resmen yüzüm ve boynum ayaklarımda üsüyor anlamadım gıttı
Cansı, Smartgirl hadi kızlar hiç mi bişey hissetmiyorsunuz???Yarın sizin regl tarihiniz...
Ayrıca Smartcım hemen moral bozmak yok.Keşke test yapmasaydın adetin bi geciksin bakalım yine yaparsın.Üzme tatlı canını...
vay be süpersin neyse o zaman pazartesiyi iple çekicem ben hafta sonu eşim evde olduğu için pek takılamıyorum ama bakalım haftaya nasıl coşıcaksın cnm :laugh:
Kızlar beee bi de bu üşüme peydah oldu bizde Ben de var çorabı ayağımdan çıkaramıyorum hatta bazen terlik giyiyorum ben yaz günü hiç çorap giyen birisi değilimdir normalde.
Kızlar beee bi de bu üşüme peydah oldu bizde Ben de var çorabı ayağımdan çıkaramıyorum hatta bazen terlik giyiyorum ben yaz günü hiç çorap giyen birisi değilimdir normalde.
vay be süpersin neyse o zaman pazartesiyi iple çekicem ben hafta sonu eşim evde olduğu için pek takılamıyorum ama bakalım haftaya nasıl coşıcaksın cnm :laugh: