fatoşşş Yeni Üye Üye 14 Ağustos 2009 #12.111 ela_1982' Alıntı: 🙂deliii görücez bakalımm:laugh: Genişletmek için tıkla ... gör bakalım tatlı kuşşş ama bak formumda olmama lazım baştan söyliyimmm
ela_1982' Alıntı: 🙂deliii görücez bakalımm:laugh: Genişletmek için tıkla ... gör bakalım tatlı kuşşş ama bak formumda olmama lazım baştan söyliyimmm
vahide-m Yeni Üye Üye 14 Ağustos 2009 #12.113 cansı14' Alıntı: hoşgeldin vahide-m Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk tatlım nasılsın
vahide-m Yeni Üye Üye 14 Ağustos 2009 #12.114 sergül bende msjı aldım ekledim seni msnye haberin olsun🙂
S selzeh Hamiş Melek 14 Ağustos 2009 #12.115 vahide-m' Alıntı: merhaba kızlar nasılsınız 🙂 Allah tüm dualarınızı kabul etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... merhaba canım ıyıyız sen nasılsın varmı degısıklık heee🙂
vahide-m' Alıntı: merhaba kızlar nasılsınız 🙂 Allah tüm dualarınızı kabul etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... merhaba canım ıyıyız sen nasılsın varmı degısıklık heee🙂
sergul Yeni Üye Üye 14 Ağustos 2009 #12.116 cansı14' Alıntı: merhaba canım nasılsın hamilelikne alemde Genişletmek için tıkla ... Çok şükür iyiyim mide bulantısı çok rahatsız ediyor iştahla yediğin yemekleri zoraki yiyorsun olcak bu kadar gülü seven dikenine katlanırda çok zor arkadaş.....🙂
cansı14' Alıntı: merhaba canım nasılsın hamilelikne alemde Genişletmek için tıkla ... Çok şükür iyiyim mide bulantısı çok rahatsız ediyor iştahla yediğin yemekleri zoraki yiyorsun olcak bu kadar gülü seven dikenine katlanırda çok zor arkadaş.....🙂
sergul Yeni Üye Üye 14 Ağustos 2009 #12.117 Okudum msjnı fatosssçum onuda becerdim çok şükür napsam ne etsem resim işini haledemedim onuda aşıcam inşallah
Okudum msjnı fatosssçum onuda becerdim çok şükür napsam ne etsem resim işini haledemedim onuda aşıcam inşallah
cansı14 Yeni Üye Üye 14 Ağustos 2009 #12.118 vahide-m' Alıntı: hoşbulduk tatlım nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyi olmaya çalışıyorum biraz beklemek zor geçiyor
vahide-m' Alıntı: hoşbulduk tatlım nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyi olmaya çalışıyorum biraz beklemek zor geçiyor
sergul Yeni Üye Üye 14 Ağustos 2009 #12.119 Kıs Hazal sen görürsün uğrarım belki dedin uğramadın bi haber ver be cnm ne oldu merak ediyoruz hepimiz yahuuu.
Kıs Hazal sen görürsün uğrarım belki dedin uğramadın bi haber ver be cnm ne oldu merak ediyoruz hepimiz yahuuu.
ela_1982 Yeni Üye Üye 14 Ağustos 2009 #12.120 kızlar ben kaçıyorum ilerleyen saatlerde görüşürüz mucckkkk