rica ederim canım.. yok bitanem allaha şükür tüplerimde sorun çıkmadı açıkmış.. zaten o rahim filminde her dr. muanesinide senden rahim filmi istiyolar.. evet canım walla siizn sayenizde kendimi toparladım.. allah razı olsun canlarım benim iyki varsınız🙂
İyi ya çok sevindim.Hani halledilemeyecek bir sorun değil ama sonuçta ameliyat masasına yatmak var altında 😕
Eşinde de bir probelm yok bildiğim kadarıyla.Bu durumda yapman gereken şey moralini yüksek tutmak ki bu günlerde bunu yapıyorsun farkındayım 🙂 Emin ol en yakın zamanda gelecektir bebişin kollarına...
canım sende rahım fılmı çekınmıstın dimi yanlıs hatırlamıyorsam eger o zaman sende hamıs kalmıs olabılırsın bugün lekelenmede geldı hayırlısı artık canımya
Bizim liste nerde kaldı kimbilir yaaa... 🙁 Kim ne zaman bekliyor;hep karıştırıyorum birbirine liste olmadan 😕
Selzeh'de gitti.Kim listeyi yenileyecek şimdi 🙁
:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen: hazal3............................3 agustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii) Yağmurun annesi...........13 Ağustos(güzel haberlerini bekliyoruz)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: smart-girl......................15 Ağustos(kalbim seninle canımm) cansı14.........................15 Ağustos Nur85...........................16 Ağustos ecem09.........................18 ağustos vahide-m.....................20 21 agustos eboş.............................22Ağustos zuzu.............................22 Ağustos Selzeh..........................22-23 Ağustos yoncax.........................22-23 agustos duygum_06..................23 Ağustos seduş..........................24 Ağustos eyşan.........................24 Ağustos butterfly45..................28 Ağustos mrs m........................28 Ağustos ela_1982.....................28 Ağustos Nesli84.........................30 Ağustos LALEZAR....................30 Ağustos metos...........................30 Ağustos umutsuz_reyhan.............2 Eylül fatosss...........................4 Eylül Yaz esintisi....................9 eylül
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) [/QUOTE]
hadi kıslarrrr durmak yok çalışmalara deevam 😀😀😀
Yok gülüm ben kendimi hazırladım. Reglimin yarın geleceğini de biliyorum.Erken gebelik testi negatif çıktığı günden beri ben sırf siizler için giriyorum buraya.Kendime dair bir beklentim yok.
Yok gülüm ben kendimi hazırladım. Reglimin yarın geleceğini de biliyorum.Erken gebelik testi negatif çıktığı günden beri ben sırf siizler için giriyorum buraya.Kendime dair bir beklentim yok.
Bilmiyorum ki Türkiye'ye bi gitti kayboldu kız!Nerde yaşıyor ki ailesi;laptopı götüreceğini söylemişti nasıl olurda connection bulamaz anlamadım ben de. 😕