canım kusura bakma,hemen yazamadım çünkü ben eşimin iş bilgisayarını kullanıyordum,kendiminkinden sonra onuda bozdum bidaha açamadım🙂anca düzeldi yazıyorum.bendeki belirti yok gibiydi,ama bugün akşama doğru tuhaf bir bel ve kasık ağrısı hasıl oldu bana bakalım hayırlısı🙂
aman kız öyle deme belli olmaz🙂gerçi tuhaf akşamdan beri kasıklarım ve belim ağrıyor kız nıye acaba?bide işin ilginci sanki bir bıçak belime bir sokup bir çıkarıyorlar ,bu neki şimdi durduk yerde?belde ani batmalar oluyomu ki,baya şiddetli oldu 2-3 defa
sende ne var ne yok?heyecanlı bekleyiş yarın🙂
aman kız öyle deme belli olmaz🙂gerçi tuhaf akşamdan beri kasıklarım ve belim ağrıyor kız nıye acaba?bide işin ilginci sanki bir bıçak belime bir sokup bir çıkarıyorlar ,bu neki şimdi durduk yerde?belde ani batmalar oluyomu ki,baya şiddetli oldu 2-3 defa
sende ne var ne yok?heyecanlı bekleyiş yarın🙂
Ya kasıklarında ağrı değl de batma olması lazım.Artık yerleşmen gerçekleşmiştir senin bundan sonra her belirtini dikkate alacağız 🙂 Ama sen göğünslerin eğer şişerse emin olurum demiştin ben de senden onu duymayı bekliyorum 🙂
Ben de bişey yok;heyecanlı bekleyiş de yok.Bazı belirtiler hisseder gibi olmuştum ama erken gebelik testinin negatif çıkmasıyla birlikte hepsini görmezden geldim.
Benim reglim kurulu saat gibidir ;ak kara yarın kesin çıkar ortaya.Olur da regl olmazsam heyecanlı bekleyiş o zaman benim için yeniden başlar!Hani gecikme mi yoksa test yanlış mıydı diye düşünmeye başlarım!
Ya kasıklarında ağrı değl de batma olması lazım.Artık yerleşmen gerçekleşmiştir senin bundan sonra her belirtini dikkate alacağız 🙂 Ama sen göğünslerin eğer şişerse emin olurum demiştin ben de senden onu duymayı bekliyorum 🙂
Ben de bişey yok;heyecanlı bekleyiş de yok.Bazı belirtiler hisseder gibi olmuştum ama erken gebelik testinin negatif çıkmasıyla birlikte hepsini görmezden geldim.
Benim reglim kurulu saat gibidir ;ak kara yarın kesin çıkar ortaya.Olur da regl olmazsam heyecanlı bekleyiş o zaman benim için yeniden başlar!Hani gecikme mi yoksa test yanlış mıydı diye düşünmeye başlarım!
valla daha çok kasıklarım yanıyor adeta batma yok,batma arasıra belde oluyo anlamadım🙂benim yerleşme daha haftası olmadı canım kısmetse pazar günü yerleşecek🙂
hayırlısı bitanem ya bakalım yarın olursan hemen yaz,merak ederiz bak.umarım gecikirde test yanlış çıkmış olur🙂
valla daha çok kasıklarım yanıyor adeta batma yok,batma arasıra belde oluyo anlamadım🙂benim yerleşme daha haftası olmadı canım kısmetse pazar günü yerleşecek🙂
hayırlısı bitanem ya bakalım yarın olursan hemen yaz,merak ederiz bak.umarım gecikirde test yanlış çıkmış olur🙂
:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen: hazal3............................3 agustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii) Yağmurun annesi...........13 Ağustos(güzel haberlerini bekliyoruz)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: smart-girl......................15 Ağustos cansı14.........................15 Ağustos Nur85...........................16 Ağustos ecem09.........................18 ağustos vahide-m.....................20 21 agustos eboş.............................22Ağustos zuzu.............................22 Ağustos Selzeh..........................22-23 Ağustos yoncax.........................22-23 agustos duygum_06..................23 Ağustos seduş..........................24 Ağustos eyşan.........................24 Ağustos butterfly45..................28 Ağustos mrs m........................28 Ağustos ela_1982.....................28 Ağustos Nesli84.........................30 Ağustos LALEZAR....................30 Ağustos metos...........................30 Ağustos umutsuz_reyhan.............2 Eylül fatosss...........................4 Eylül Yaz esintisi....................9 eylül
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)