Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ıyıyım canım sen nasılsın hiç bişi yok ya anlamadım gıttı bu ay ne oluyor bılmıyorum ben ates 36.7 devam edıyor hayrılısı artık canım sende ne var ne yok
ateşin süper gidiyor boşver diğer belirtileri o zaman sen,bende anlamadım bendeki belirtileri bir var bir yok,varkende çok hafif yada tuhaf🙂şu an yok mesela🙂o haziranda yarım bıraktığımız zamanda dehşet kasık batmaları bel ağrıları çekmiştim,nerde o ağrılar batmalar yok şimdi🙂

evet ates çok ıyı gıdıyor ama ınsallah düşmez canım düşerse hemen anlıcam zaten regl olacagımı regl atesımde 36.2 zaten kısmet artık tatlımya ya belkıde belırtılerı regl günü geçınce yasamaya baslıcaz yanı hamıs oldugumuzu ögrenınce canım hiç bellı olmaz🙂

herkese günaydın öncelikle..ben internette erken gebelik belirtilerini ararken tesadüfen gördüm siteyi.aranızda ki dayanışma çok hoşuma gitti.hepinizi tebrik ediyorum.
ben 2.5 senedir evliyim korunuyorduk geçen ay korunmayı bıraktık.karnımda kasıklarımda sanki iğne batmaları gibi bişyler oluyor.belim hasta olacakmışım gibi acaip ağrıyo.herhalde fena üşüttüm diyorum ama bazı arkadaşlar belirti olarak kasıklarının ağrıdıklarını yazmışlar acaba hamile olabilir miyim???