Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım geçen aylardada yani kendimi çok kaptırdığım bi ayda yastığa başımı koyar koymaz bebek ağlaması duymuştum ama olmadı ondan dolayıı kendimi kaptırmıyorum bide benim alt karında bi dolgunluk var

yoncax canım sende belirti varmı günlerimiz aynı
ya benim bir acayip önce yok diyorum sonra dün belime bıçak saplandı gibi oldu 2-3 defa,birde kasıklarımda hafif yanma tarzı yani ateş degilde,tam kasık civarına kor düşmüş gibi yanma oluyordu.sonra bu sabah yoktu,yok dedim selzehe hatta.sonra ilk defa bugün öğleden sonra çok şiddetli kasık yanması ,batması,ağrıması aynı şekilde bel,sanki ha nerdeyse adet olcam gibi,anlamadım ki.niye öyle oldu ki,bir istikrar yok anlayacağın
ha bide bu ağrılar sırasında akıntı geldi tam o an bakamadım ama,ıslak ıslaktı orası

canım inşallah gelmiştir bu ay bebeğin allahım herkesin gönlüne göre versin ben iki aydır çok rahatım canım belirtilerimi buraya yazıyorum ama kendimide kaptırmış diilim ağrıları hep başka şeylere yoruyorum bütün odak noktam dersler bakalım işe yarıcakmı geçen aylar çok yıpraktım kendimi ama artık rahatım allaha şükür senin yumurtlama gününde geçti dimi canım aynı günlerde yumurtladık yanlış hatırlamıyosam yumurtlama günü hariç akıntın oluyomuydu inşallah bitanem hamişliktendir bu belirtiler geçenlerde benimde acayip bi kasık ağrım vardı sabahtan akşama kadar sürdü apandis zannettim şimdi ara ara rahatsız etmeyecek şekilde devam ediyo son 8 gün bakalım neler olcak

evet canım,aynı gün yumurtladık sanırım benim adet 22 si tam 1 hafta var.ben daha öncede söylediğim gibi kendimi kaptırıp kaptırmamakla ilgili bir sorunum yok Allaha şükür bir 6 ay beklemede olacağım için,ve her adette üzülmeme gerek olmayacağı için kısacası çok önemli değil kaptırmak daha iyi oluyor benim için terapi gibi olumsuz düşünmemi engelliyor,okumuşsundur belkide artık olmayan bebişimle konuşuyoruz adete kadar🙂adet olunca diğer aylarda bu böyle devam edecek yani. 🙂