Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah bakalım,ama belirtiler ilginç yok yok derken bu kadarı bile coşturdu beni
bide zaman çabuk geçse,asıl yarından sonrasını merak ediyorum ben🙂

ınsallah bebişin gelecek canım ama çok kaptırma kendını yınede sen aslında kendın dıyosun olmazsada o kadar takmam daha zamanım var nasılsa derım dıyorsun ama öyle olmuyor bende öyle dıyordum ılk ay aman olursa olur olmazsa üzülmem dıyordum ama kendımıde çok kaptırmıstım bu arada ondan sonra regl oldum mahvoldum yıkıldım çok agladım sonra dedımkı ne kadarda çok beklıyormusum ve ıstıyormusum bebgımı hemen ılk ay gelsın dıye dedım sonrada karar aldım ama ıkıncı ayda üzüldüm çünkü belırtım çoktu hep hamıleyım dıye düşündüm yıne olmadı o yuzden bu ay hiç belırtı aramıyorum ve takmamaya çalışıyorum ınsallah gelecek bebişim kısmet artık Allah bılecek tatlımya🙂

merhabalar ben aranıza yeni katıldım tabi kabul ederseniz 🙂
2 yıllık evliyim bu ay korunmayı bıraktık bende bebiş istiyorum artık ben kısaca özetliyim size sizde bana fikir verin olurmu 🙂
ben normalde yumurta çatlama dönemini hiç hissetmeyen birisiydim ilk defa bu ay hissettim temmuzun 27 si hastalığım ilk günüydü ağustos ayının 8 - 10 u arasında ciddi bir kasık ağrısı yaşadım bilen kişilere sorduğumda yumurtlama dönemi sıkı çalış dediler
neyse bu ağrılarım geçti ama çok hafif sol kasığımda batmalar oluyor bide belim ağrıyo ama öle şiddetli değil hafif göğüslerim normalde hastalığıma 2-3 gün kala acımaya başlardı ama bu sefer çoktan acımaya başladılar en belirgin ve en rahatsız edende gaz ve miğdem çok yanıyo sanki içine ateş topu düşmüş doğru düzgün bişey yiyemiyorum :hıms:

yok bitanem daha önecede söyledim benim kendime verdiğim süre 6 ay ve bu sürede kendimi kaptırarak geçirmek istiyorum yani adet zamanı üzülmeyeceğimi bildiğim için söylüyorum.dedimya kaybedecek bişeyim yok ve bana terapi gibi oluyor,inşallah bakalım en kısa zamanda gelir bebişlerimiz🙂

merhaba melekler nasılsınız ben bugün yine bir hayal kırıklığı ile gördüm reglmi.nasıl geçti gününüz.ben çok yoğunum misafirlerim var size haber vermek istedim şimdi çıkıyorum selzeh beni listenin en sonuna ekle birdahaki adet tarihim 14 eylül hepinizi öpüyorum iyi akşamlar

hosgeldın canım aramıza reg tarıhın ne zaman canım senın belırtılerın hamıslık belırtısı olabılır ama sen yınede çok kaptırma kendını zaten bebiş varsa ögrenıcez hep bırlıkte 🙂

canım benim hoşgeldin aramıza,belirtilerin çok güzel umarım hamilelik belirtisidir🙂

canım ,artık önümüzdeki aya inşallah yeni umutlar🙂

hayırlısı olsun canımya sıkma canını sen bebiş gelecegı zamanı bılır tatlım

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen:
hazal3............................3 agustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii)

smart-girl......................15 Ağustos(hadi kızlar haber bekliyoruz)

:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
Nur85...........................16 Ağustos
ecem09.........................18 ağustos
vahide-m.....................20 21 agustos
eboş.............................22Ağustos
zuzu.............................22 Ağustos
Selzeh..........................22-23 Ağustos
yoncax.........................22-23 agustos
duygum_06..................23 Ağustos
seduş..........................24 Ağustos
eyşan.........................24 Ağustos
butterfly45..................28 Ağustos
mrs m........................28 Ağustos
ela_1982.....................28 Ağustos
Nesli84.........................30 Ağustos

LALEZAR....................30 Ağustos
metos...........................30 Ağustos
umutsuz_reyhan.............2 Eylül
fatosss...........................4 Eylül
Yaz esintisi....................9 eylül
cansı14.........................14 Eylül

:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)