vahide-m Yeni Üye Üye 16 Ağustos 2009 #12.551 selzeh' Alıntı: öyle canım benım çok ufak elma çekırdegı gıbı baslarda zaten yavas yavas büyüyor işte ınanılması güç bir olay bu Allah ım nasılda yaratıyor düşünsene🙂 Genişletmek için tıkla ... evet canım ya gerçekten mucize
selzeh' Alıntı: öyle canım benım çok ufak elma çekırdegı gıbı baslarda zaten yavas yavas büyüyor işte ınanılması güç bir olay bu Allah ım nasılda yaratıyor düşünsene🙂 Genişletmek için tıkla ... evet canım ya gerçekten mucize
yoncax Hamiş Melek 16 Ağustos 2009 #12.553 selzeh' Alıntı: ya kızlar nerdesıniz bakayım hadı gelın foruma ya Genişletmek için tıkla ... geldik işte🙂nasılsınız bakalım?
selzeh' Alıntı: ya kızlar nerdesıniz bakayım hadı gelın foruma ya Genişletmek için tıkla ... geldik işte🙂nasılsınız bakalım?
yoncax Hamiş Melek 16 Ağustos 2009 #12.554 smart_girl' Alıntı: Kızlar ilgilendiğiniz için teşekkür ederim;sanırım bugün olacağım hissediyorum;saat daha 11 akşama kadar yüz kez olurum ben 🙂) Dün neden öyle oldu ama gerçekten anlamadım!şaşırılacak olay yani benim için! Genişletmek için tıkla ... bilmem artık ben🙂 hala olmaman ilginç canım,hadi bakalım hayırlısı ya,sanki farklı haberler alcaz gibi senden🙂
smart_girl' Alıntı: Kızlar ilgilendiğiniz için teşekkür ederim;sanırım bugün olacağım hissediyorum;saat daha 11 akşama kadar yüz kez olurum ben 🙂) Dün neden öyle oldu ama gerçekten anlamadım!şaşırılacak olay yani benim için! Genişletmek için tıkla ... bilmem artık ben🙂 hala olmaman ilginç canım,hadi bakalım hayırlısı ya,sanki farklı haberler alcaz gibi senden🙂
S selzeh Hamiş Melek 16 Ağustos 2009 #12.555 yoncax' Alıntı: geldik işte🙂nasılsınız bakalım? Genişletmek için tıkla ... ıyıyız kız sen nasılsın
yoncax Hamiş Melek 16 Ağustos 2009 #12.556 selzeh' Alıntı: ıyıyız kız sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... kız ben geldiğimde burdaydın birden kayboldun yine🙂
selzeh' Alıntı: ıyıyız kız sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... kız ben geldiğimde burdaydın birden kayboldun yine🙂
S selzeh Hamiş Melek 16 Ağustos 2009 #12.558 yoncax' Alıntı: ne var ne yok nasıl gidiyor? Genişletmek için tıkla ... ıyı be nasıl olsun hep aynı bır degısıklık yok be canım
yoncax' Alıntı: ne var ne yok nasıl gidiyor? Genişletmek için tıkla ... ıyı be nasıl olsun hep aynı bır degısıklık yok be canım
S selzeh Hamiş Melek 16 Ağustos 2009 #12.559 yoncax' Alıntı: kız ben geldiğimde burdaydın birden kayboldun yine🙂 Genişletmek için tıkla ... burdayım canımya kaybolmadım bır yere🙂
yoncax' Alıntı: kız ben geldiğimde burdaydın birden kayboldun yine🙂 Genişletmek için tıkla ... burdayım canımya kaybolmadım bır yere🙂
yoncax Hamiş Melek 16 Ağustos 2009 #12.560 selzeh' Alıntı: burdayım canımya kaybolmadım bır yere🙂 Genişletmek için tıkla ... hamilelikle ilgili sitelere bakıyorum bende 3.hafta gebelik belirtileri neler olur diye🙂
selzeh' Alıntı: burdayım canımya kaybolmadım bır yere🙂 Genişletmek için tıkla ... hamilelikle ilgili sitelere bakıyorum bende 3.hafta gebelik belirtileri neler olur diye🙂