ya ne olsun valla pek yok aynı bende de dünkü tat aynı bugünde var bide sol tarafıma sancı saplanıyo ara ara ama belirgin bi şekilde umarım bu ay yanılmıyorumdur..
canım benim biraz işim var çıkıyorum birazdan görüşürüz
ya ne olsun valla pek yok aynı bende de dünkü tat aynı bugünde var bide sol tarafıma sancı saplanıyo ara ara ama belirgin bi şekilde umarım bu ay yanılmıyorumdur..
canım benim biraz işim var çıkıyorum birazdan görüşürüz
:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen: hazal3............................3 agustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii) Nur85...........................16 Ağustos(hadi kızlar haber bekliyoruz)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: ecem09.........................18 ağustos vahide-m.....................20 21 agustos eboş.............................22Ağustos zuzu.............................22 Ağustos Selzeh..........................22-23 Ağustos yoncax.........................22-23 agustos duygum_06..................23 Ağustos seduş..........................24 Ağustos eyşan.........................24 Ağustos butterfly45..................28 Ağustos mrs m........................28 Ağustos ela_1982.....................28 Ağustos Nesli84.........................30 Ağustos LALEZAR....................30 Ağustos metos...........................30 Ağustos umutsuz_reyhan.............2 Eylül fatosss...........................4 Eylül Yaz esintisi....................9 eylül cansı14.........................14 Eylül
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
selzeh cim bişi soracam benim göğüs uçlarımın etrafında sivilce böyle küçük bezeler gibi bişyler var.sanırım yeni olmuş önceden olsaydı dikkatimi çekerdi herhalde ney ki bu bi fikrin var mı)hala göbeğimde pıt pıt atmalar var anlamadım yahuu ne zor şeymiş beklemek merak etmek
selzeh cim bişi soracam benim göğüs uçlarımın etrafında sivilce böyle küçük bezeler gibi bişyler var.sanırım yeni olmuş önceden olsaydı dikkatimi çekerdi herhalde ney ki bu bi fikrin var mı)hala göbeğimde pıt pıt atmalar var anlamadım yahuu ne zor şeymiş beklemek merak etmek
canım o gögüs uçlarında dedıklerın genelde hamılelerde olur ama tabı daha önceden yoksa canım emınsen daha önce olmadıgından hamılelık belırtısı olabılır evet beklemek zor ama baska çaremız yokkı benımde regl tarıhım 22-23 agustos aynı günlerde ögrenıcez Allah kısmet ederse ınsallah hayırlı haberler alıcaz tatlım