bende işte hamile olmasam bile şimdiden aylardır iyi besleniyoruz,o zaman aç kalınca ben hem zayıfım hepten zayıflayacağım hemde dengem bozulacak,bilmiyorum yaa karar veremedim ben,bebek düşünmesem tutarım zatende...
Oruç için gece dolanayım gündüz biraz uyuyum öyle tutmaya çalışayım diyorumda uyuyarakda oruç tutulmazki? En iyisi sonradan borçlanmakda oda herkes tutmuyorken zor oluyo hemde ramazanın maneviyatı çok farklı oluyor bayılıyorum hiç bitmesin istiyorum Ramazan.
slm kızlar bişey sorcam biraz utanıyorum ama çok merak ettim ilişki esnasında acı hissediyomusunuz daha önce gebelikten şüphelenen arkadaşlar yazmıştı ilişki esnasında acı diye bu arada nasılsınız iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle
slm kızlar bişey sorcam biraz utanıyorum ama çok merak ettim ilişki esnasında acı hissediyomusunuz daha önce gebelikten şüphelenen arkadaşlar yazmıştı ilişki esnasında acı diye bu arada nasılsınız iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle
selam canım ıyıyız canım sen nasılsın acı hıssedenlerı bılıyorum ama gebelıktenmı bılemıcem canım bıde bazen pozısyon degısıklıklerı bıle acı verebılır tatlım
bende işte hamile olmasam bile şimdiden aylardır iyi besleniyoruz,o zaman aç kalınca ben hem zayıfım hepten zayıflayacağım hemde dengem bozulacak,bilmiyorum yaa karar veremedim ben,bebek düşünmesem tutarım zatende...
evet aynen ya acaba 21 in sabahında testmi yapsam ona göre o gün tutarım yada tutmam:laugh: ay bilemiyorum ya aslında tutmak istiyorum ama bebiş varsa tutamam hem zaten varsa ileriki günlerde mide bulantıları başlar o zaman hiç tutamayız zaten dimi