kanda çıkar mı ki bak şimdi benimde aklıma soktun benim daha erken yaptırsammı bende acaba😕
hmm anladım canım 🙂zaten suanda sadece kanda çıkar tatlımya ıdrarda çıkmaz varsa gebelık hatırlamıyormusun sergül reglıne 5 gün varken ögrendı hamıle oldugunu yanı suanda sende bende hamıle ısem kanda kesın çıkar ama degılsek çıkmaz ve regl oluruz canım🙂
acaba yarın yaptırsammı test ya kafama takıldı şimdi izin günüm yarın sabah kan verir akşama öğrenirim
kasıklarımda hala sancım var özellikle sol tarafta çok rahatsız ediyo beni bilmiyorum cesaretimi toplayabilirsem yaptırcam yarın ama emin değilim halacanım sen bılırsın zaten senın yarından sonra daha az zamanın kalacak varsa çıkar bence beklemenınde pek bı anlamı yok yanı benım bıle hemen yapasım gelıyor ama benım sana göre daha zamanım var o yuzden bıraz beklıyorum 🙂
kasıklarımda hala sancım var özellikle sol tarafta çok rahatsız ediyo beni bilmiyorum cesaretimi toplayabilirsem yaptırcam yarın ama emin değilim hala
kızlar fatosla görüştüm bıraz önce suanda evdeymıs regl olmus ılaç kullanıyordu zaten bugün doktorada gıtmıs hiç bir sorun yokmus saglıgıda iyi geçen ay gördügü adet ara kanamaymıs doktor öyle demıs bu ay normal adet görüyormus ilaç kullanmaya devam edecekmıs doktor eylülde igne ile tedavıye baslıcakmıs yarın gırecek foruma sızlere haber vermemı ıstedı bılgınız olsun arkadaslar[/QUOTE
fatoşa çok geçmiş olsun diliyorum canım çok saol ilettiğin için inşallah iğne tedavisi sonuç verir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?