Merhaba kızlar,
simir testi sonucumu aldım, allaha şükür sorun yok ama rahim ağzında yara olduğu için doktor dondurucaz dedi. bu arada bana 6 günlük fitil tedavisi verdi, size sorum var: sonuçta hamilelik ihtimali taşıyorum bu fitili kullanmamın sakıncası var mı? prospektüste sorun olmayacağı yazıyor. bir de rahim ağzı yarası hamileliğe engel değilmiş haberiniz olsun.
teşekkürler.
canım geçmiş olsun,smear temiz çıkmasına sevindim🙂fitillerin hamileliğe etkisi olacağını sanmıyorum ama dondurma işlemi esnasında hamilelik şüphen varsa muhakkak dr.söyle bence,rahimde bebek varken dondurma işlemi oluyormu bilmiyorum ama,tedavi sonrası hamileliğe engel olmadığını söylemiştim canım🙂hpv dna testini istemedi mi canım?
canım geçmiş olsun,smear temiz çıkmasına sevindim🙂fitillerin hamileliğe etkisi olacağını sanmıyorum ama dondurma işlemi esnasında hamilelik şüphen varsa muhakkak dr.söyle bence,rahimde bebek varken dondurma işlemi oluyormu bilmiyorum ama,tedavi sonrası hamileliğe engel olmadığını söylemiştim canım🙂hpv dna testini istemedi mi canım?
Mrb Ebrucum, Mrb Selzehcim iisiniz inş.Ama Ebrunun kendine dikkat etmesi lazım de mi fıstık???İi ol kız sen takip ediyorum yazdıklarını da maş. süper gidiyorsun moral yüksek...
Selzehcim valla haftaya patlama olacak burada gibime geliyor.Bakalım biz de sıramızı bekliyoruz Benim de diğer hafta...Ama hiçbişey hissetmiyorum beee güzelim.
Bugün bi düşündüm de içim kıpır kıpır ama hiçbişey hissetmiyorum:küstüm:
Slm kızlar!Bugünün gündemi kan testiymiş anladığım kadarıyla. 🙂 Ya bilmiyorum ki;doktorlar regl öncesi önermiyor kan testini ç,nkü kanda pozitif çıksa bile yeni bir gebelik olduğu için değerin düşüp gebeliğin sonlanma ihtimali yüksek oluyormuş
Bunu daha önce de paylaşmıştım sizlerle daha detaylı bir şekilde ama tabi yine de karar sizin!
slm kızlar bişey sorcam biraz utanıyorum ama çok merak ettim ilişki esnasında acı hissediyomusunuz daha önce gebelikten şüphelenen arkadaşlar yazmıştı ilişki esnasında acı diye bu arada nasılsınız iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle