smart_girl Yeni Üye Üye 18 Ağustos 2009 #12.741 kış güneşi' Alıntı: iyi geceler herkese melekler Genişletmek için tıkla ... Canım seninle de Sergül'le de kaç gündür denk gelip konuşamadık bir türlü!Hep sormak istiyorum nasıl gidiyor hamileliğiniz bir sıkıntınız var mı diye!? Umarım herşey yolundadır. Güzel haberlerinizden mahrum etmeyin olurmu!
kış güneşi' Alıntı: iyi geceler herkese melekler Genişletmek için tıkla ... Canım seninle de Sergül'le de kaç gündür denk gelip konuşamadık bir türlü!Hep sormak istiyorum nasıl gidiyor hamileliğiniz bir sıkıntınız var mı diye!? Umarım herşey yolundadır. Güzel haberlerinizden mahrum etmeyin olurmu!
smart_girl Yeni Üye Üye 18 Ağustos 2009 #12.742 Bu arada kızlar hepinize kocaman G Ü N A Y D I N.... :laugh: Ben yatmaya gidiyorum 😕
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 18 Ağustos 2009 #12.743 Günaydın melekler 😀 günaydın canlar 😀 bütün güzellikler sizlerle olsun 😀
ela_1982 Yeni Üye Üye 18 Ağustos 2009 #12.746 yoncax' Alıntı: günaydın herkese🙂 Genişletmek için tıkla ... günaydın cnm nasılsın?
yoncax Hamiş Melek 18 Ağustos 2009 #12.748 ela_1982' Alıntı: günaydın cnm nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim canım sagol sen nasılsın?aşağıda ismin gözükmüyordu kimse yok sandım🙂
ela_1982' Alıntı: günaydın cnm nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim canım sagol sen nasılsın?aşağıda ismin gözükmüyordu kimse yok sandım🙂
ela_1982 Yeni Üye Üye 18 Ağustos 2009 #12.749 yoncax' Alıntı: iyiyim canım sagol sen nasılsın?aşağıda ismin gözükmüyordu kimse yok sandım🙂 Genişletmek için tıkla ... 🙂 yeni geldim bende cnm sen nasılsın bikaçgündür evde yoktum hamiş haberi vardır diye açtım ama malesef yok yine yaa
yoncax' Alıntı: iyiyim canım sagol sen nasılsın?aşağıda ismin gözükmüyordu kimse yok sandım🙂 Genişletmek için tıkla ... 🙂 yeni geldim bende cnm sen nasılsın bikaçgündür evde yoktum hamiş haberi vardır diye açtım ama malesef yok yine yaa
yoncax Hamiş Melek 18 Ağustos 2009 #12.750 ela_1982' Alıntı: 🙂 yeni geldim bende cnm sen nasılsın bikaçgündür evde yoktum hamiş haberi vardır diye açtım ama malesef yok yine yaa Genişletmek için tıkla ... bu hafta sonu haberler başlayacak inşallah🙂sende belirtiler ne durumda?
ela_1982' Alıntı: 🙂 yeni geldim bende cnm sen nasılsın bikaçgündür evde yoktum hamiş haberi vardır diye açtım ama malesef yok yine yaa Genişletmek için tıkla ... bu hafta sonu haberler başlayacak inşallah🙂sende belirtiler ne durumda?