yoncax Hamiş Melek 18 Ağustos 2009 #12.753 selzeh' Alıntı: günaydın kızlarrrr Genişletmek için tıkla ... günaydın canım nasılsın?
yoncax Hamiş Melek 18 Ağustos 2009 #12.754 yaz günesi' Alıntı: günaydın melekler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... biz iyiyiz canım sen nasılsın?
yaz günesi' Alıntı: günaydın melekler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... biz iyiyiz canım sen nasılsın?
S selzeh Hamiş Melek 18 Ağustos 2009 #12.755 yoncax' Alıntı: günaydın canım nasılsın? Genişletmek için tıkla ... ıyıyım canım sen nasılsın ne var ne yok bakalım
yoncax' Alıntı: günaydın canım nasılsın? Genişletmek için tıkla ... ıyıyım canım sen nasılsın ne var ne yok bakalım
S selzeh Hamiş Melek 18 Ağustos 2009 #12.756 ela_1982' Alıntı: günaydın cnm nasılsın? Genişletmek için tıkla ... nasılsın canım
ela_1982 Yeni Üye Üye 18 Ağustos 2009 #12.757 selzeh' Alıntı: günaydın kızlarrrr Genişletmek için tıkla ... günaydın cnm nasılsın görüşemedik bayadır varmı bi değişiklik ateşin nasıl gidiyo?
selzeh' Alıntı: günaydın kızlarrrr Genişletmek için tıkla ... günaydın cnm nasılsın görüşemedik bayadır varmı bi değişiklik ateşin nasıl gidiyo?
S selzeh Hamiş Melek 18 Ağustos 2009 #12.758 ela_1982' Alıntı: günaydın cnm nasılsın görüşemedik bayadır varmı bi değişiklik ateşin nasıl gidiyo? Genişletmek için tıkla ... ıyıyım canım sen nasılsın yok bir degısıklık canım ne olsunya ates ıyı gıdıyor gıbı ama hayırlısı artık görücez nasılsa az kaldı canım senden ne var ne yok bakalım
ela_1982' Alıntı: günaydın cnm nasılsın görüşemedik bayadır varmı bi değişiklik ateşin nasıl gidiyo? Genişletmek için tıkla ... ıyıyım canım sen nasılsın yok bir degısıklık canım ne olsunya ates ıyı gıdıyor gıbı ama hayırlısı artık görücez nasılsa az kaldı canım senden ne var ne yok bakalım
S selzeh Hamiş Melek 18 Ağustos 2009 #12.759 yaz günesi' Alıntı: günaydın melekler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... ıyıyız tatlım sen nasılsın bakalım nasıl gıdıyor hamıslık
yaz günesi' Alıntı: günaydın melekler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... ıyıyız tatlım sen nasılsın bakalım nasıl gıdıyor hamıslık
yaz günesi Üye Üye 18 Ağustos 2009 #12.760 yoncax' Alıntı: biz iyiyiz canım sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim cnm yatıyorum devamlı fazla gıremıyorum artık haberlerınızı okuyup cıkıyorum sen nasılsın belırtı felan varmı
yoncax' Alıntı: biz iyiyiz canım sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim cnm yatıyorum devamlı fazla gıremıyorum artık haberlerınızı okuyup cıkıyorum sen nasılsın belırtı felan varmı