Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bence böyle ümitlenmektense erkenden öğrenmek bence daha ıyı canım en azından reglı olana kadar ümidini yitirsin,beklemek daha kötüüüüü,artı ya varsa dıyerek kendındekı değişimleri hamılelığe yorupta sonra hayal kırıklıgına ugramak daha kötüüüüü,git hemen öğren içini rahatlat benceeeee,yinede sen bılırsın canım

canım diyorumya normale adet sancısı çeken biri degilim yaklaşık 7 gündür hafif hafif çekiyorum,normalde adetin geldiği gün 2 saat olur öncesinde biter. e tabi farklılık var ama konduramıyorum işte

aynı bende senın gıbıyım canım adet sancısı sadece olacagım gün çekerım o kadar baskada olmaz yanı geçen ay agrı çekmıstım baya kasıklarımda ve belımde ıdrar yolu ıltıhabı çıktı ama bu ay çekmedım öyle agrılar rahattım ve kendımı dınlemıyorum ya belkıde ondan belırtı hıssetmyorum gebelık varsa bıle ama bana sankı yok gıbı gelıyor bılmıyorum ya🙂

canım diyorumya normale adet sancısı çeken biri degilim yaklaşık 7 gündür hafif hafif çekiyorum,normalde adetin geldiği gün 2 saat olur öncesinde biter. e tabi farklılık var ama konduramıyorum işte
canım benedede sendeki gibi erken dönemde kasık agrılarım oldu,reglı sansını baya senın gıbı cektım,ve devamlı lavaboya gıdıyodum reglı oldum dıyeeee,ama bı süre bole devam etttı sonra idrar testi yaptım ılk basta çizi çıkmadı attım ,sonra yarım saat sonra içime bi süpe düştü baktımki silik bi çizgi,sonra hemen kan estı yaptırdım hamişim :laugh::laugh:sonra dedım olleyyyy olleyyy

ben zaten ümıtlenmıyorum canım çünkü ümıtlenecek kadar belırtım yok ve karar aldım çünkü ılk 2 ay çok üzüldüm agladım ama bu ay olmazsada kendımı üzmücem oluruna bırakıcam demıstım oylede yapıcam yoksa bız yıpranıyoruz canım takmıyorum rahat ve sakınım bu ay kısmetse olur Allah ım bılır tatlım 🙂

ya senin imkanında var senin yerinde olsam hemen yaptırırdım ben🙂ateşin çok ümit verici bana göre

Herkese merhaba, sanırım yoncax ve selzeh(umarım doğru yazmışımdır 🙂 )ten hayırlı haberler alacağız gibi görünüyor. İnşallah rabbim en kısa sürede bizlere, bekleyen herkese hamileliği nasip eder.
Dün test sonucumu göstermek için doktoru bekliyordum, o arada kocaman kocaman karınları olan anne adayları geldi, öyleeeee özendim ki...inşallah yarabbim sıra bizlerde.

idrar testini adet geçince mi yaptın canım?

inşallah canım ya bizimde dileğimiz o ama bakalım nasip🙂ya geçen bizde akşam dolaşmaya çıkmıştık,son derece bakımlı gece mavisi elbise giymiş,karnı burnunda dondurma yalayıp duran hoş bir hamile bayan gördüm,eşiyle birlikte çok imrendim.bende öyle hamile kalınca bakımlı olmak istiyorum yaaaa

işalllah canımmmmmmm Alllahımda sizlere bu duyguları yaşatsın en yakın zmandabaşaracaksınız,ben inanıyorum ki cok yakında annelerıne tekme atmaya başlayacaklarrrrrrrrrr