selam kızlar nasılsınız nisam aramıza hoşgeldin umarım tez zamanda bebişine kavuşursun
kızlar çok moralim bozuk sabah çook afedersiniz söylüyorum ama ilişkiden sonra kahverengi akıntım geldi ve bu sefer çok canım acıdı. adet oldum sandım ama sonra hala gelmedi bişey sadece akıntım geldi daha ayın 18'i geçen ay 25inde akıntı gelip 26 sında olmuştum daha 8 gün var off çok korkuyorum ya inşallah devamı gelmesin sadece ilişkiden sonra geldi bişeyler bu arada kan testine cesaretim yok regli beklicem
selam canım ıyıyız sen nasılsın oooooo canım sen hamıssın ya hadı hayrılısı canım hamılelerde öyle lekelenme oluyor senın 8 günün yokkı canım benım ayın 3-4 günün var rahat ol bence hiç canını sıkma hersey güzel olacak🙂
Slm kızlar...Ben geldim🙂
Vahidecim bee diyosun 1 hafta var belki de yerleşme lekelenmesi olabilir mi??Kız inş. öyledir de hayırlı haberlerini alırız...
ya inşallah öyledir ama ne biliyim korkuyorum ya kasıklarımda çok rahatsız ediyo beni ağrı vuruyo ara ara bi anlam veremiyorum kesin regl olcamda diyemiyorum olmicamda diyemiyorum
selam kızlarr.nasılsınız ya görüşmeyeli özledim valla.niisam hoşgeldin canım aramıza.vahidem banada öyle geliyorki bu bir yerleşme kanaması hele 8 gün varsa.selzehcim tü tü maşallah ateşine nazarlar değmesin.
selam kızlar nasılsınız nisam aramıza hoşgeldin umarım tez zamanda bebişine kavuşursun
kızlar çok moralim bozuk sabah çook afedersiniz söylüyorum ama ilişkiden sonra kahverengi akıntım geldi ve bu sefer çok canım acıdı. adet oldum sandım ama sonra hala gelmedi bişey sadece akıntım geldi daha ayın 18'i geçen ay 25inde akıntı gelip 26 sında olmuştum daha 8 gün var off çok korkuyorum ya inşallah devamı gelmesin sadece ilişkiden sonra geldi bişeyler bu arada kan testine cesaretim yok regli beklicem
ya inşallah öyledir ama ne biliyim korkuyorum ya kasıklarımda çok rahatsız ediyo beni ağrı vuruyo ara ara bi anlam veremiyorum kesin regl olcamda diyemiyorum olmicamda diyemiyorum
:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen: hazal3............................3 agustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii) Nur85...........................16 Ağustos(hadi kızlar haber bekliyoruz)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: ecem09.........................18 ağustos vahide-m.....................20 21 agustos eboş.............................22Ağustos zuzu.............................22 Ağustos Selzeh..........................22-23 Ağustos yoncax.........................22-23 agustos duygum_06..................23 Ağustos nurci...........................23 Ağustos seduş..........................24 Ağustos eyşan.........................24 Ağustos butterfly45..................28 Ağustos mrs m........................28 Ağustos ela_1982.....................28 Ağustos Nesli84.........................30 Ağustos LALEZAR....................30 Ağustos metos...........................30 Ağustos umutsuz_reyhan.............2 Eylül Yaz esintisi....................9 eylül cansı14.........................14 Eylül
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
Canım benim valla bir sürü belirtin var senin bel ağrısı, kasık ağrısı...Eeeee bi de bu leke???Ayy bence hamilelik haberini almamız çok uzak değil.Gerçekten bak ben senin için çok ümitliyim bu ay