selam canım ıyıyız sen nasılsın oooooo canım sen hamıssın ya hadı hayrılısı canım hamılelerde öyle lekelenme oluyor senın 8 günün yokkı canım benım ayın 3-4 günün var rahat ol bence hiç canını sıkma hersey güzel olacak🙂
hayır 8 günüm değil 8 gün öne atmış oluyor eğer hastalanırsam önceden en fazla 5 gün öne atardı oda geçen 2 ay öyle olmuştu hep öne gelirdi ama bu kadar değil onu demek istedim inşallah hamileyimdir canım ya
Slm kızlar...Ben geldim🙂
Vahidecim bee diyosun 1 hafta var belki de yerleşme lekelenmesi olabilir mi??Kız inş. öyledir de hayırlı haberlerini alırız...
kızlar bugün bizim evlenme yıldönümümüz 2 senemiz doldu eşimle beraber inşallah seneye allah izin verirse 3 kişi kutlarız.bunu çok istiyorum yüce rabbim en kısa zamanda bütün isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnn🙂
hayır 8 günüm değil 8 gün öne atmış oluyor eğer hastalanırsam önceden en fazla 5 gün öne atardı oda geçen 2 ay öyle olmuştu hep öne gelirdi ama bu kadar değil onu demek istedim inşallah hamileyimdir canım ya
Canım benim valla bir sürü belirtin var senin bel ağrısı, kasık ağrısı...Eeeee bi de bu leke???Ayy bence hamilelik haberini almamız çok uzak değil.Gerçekten bak ben senin için çok ümitliyim bu ay
selam kızlarr.nasılsınız ya görüşmeyeli özledim valla.niisam hoşgeldin canım aramıza.vahidem banada öyle geliyorki bu bir yerleşme kanaması hele 8 gün varsa.selzehcim tü tü maşallah ateşine nazarlar değmesin.