valla hep dua ediyorum umarım gerçekten bu yerleşmedir herhalde dayanamayıp ramazanın ilk günü test yaparım sabahtan tabi regl olmazsan o zamana kadar herhalde varsa çıkar testte
ya bazen yıne sınırlenıyorum aksam bı ara gerıldım mesela bugünde esım aradı atesımı sordu bende ıyı falan dedım o anda duygusallastım ama aglamadım sadece doldum taştım içim tuhaf oldu o kadar şimdi de çok sakınım bılmıyorum yanı çok karısık tatlım🙂
ayy canım ya var galiba sende de bebiş biliyomusun normalde bende çok sinirli gergin olurum aynen seni gibiyim bende hatta dizi izlerken bugün ağlıyodum nerdeyse
valla hep dua ediyorum umarım gerçekten bu yerleşmedir herhalde dayanamayıp ramazanın ilk günü test yaparım sabahtan tabi regl olmazsan o zamana kadar herhalde varsa çıkar testte
iyiyim canım sen nasılsın valla belirtiler bugün yazdım okumuşsundur sabah kahverengi akıntı geldi sonra bi daha gelmedi kasıklarımda çok tuhaf ağrılar var inşallah bu sefer olmuştum çok korktum sabah hastalandım diye bakalım nolcak hayırlısı artık seninde var ağrıların galiba ay herkeste var gibi geliyo bana inşallah hepimizde vardır
ayy canım ya var galiba sende de bebiş biliyomusun normalde bende çok sinirli gergin olurum aynen seni gibiyim bende hatta dizi izlerken bugün ağlıyodum nerdeyse
evet çok gergın olurum gereksız yere bagırırım sıkıntılı olurum çok ama suanda tam tersı oldu ara ara gerıldım ama bugün aglıcaktım zor tuttum kendımı içim doldu böyle sakin ol dedım kendıme🙂
amin canım beklemek çok zor ilk gebeliğimde ilk ay hamile kalmıştım korunmayı bıraktığım yine öyle olacak zannettim üzerinden bir buçuk yıl geçti ama yok