Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Arkadaşlar sizlerin güzel duyguları arasında kendi sorunlarımla bozduğum için özür dilerim ama paylaşmak istedim....heminizde kendinize iyi bakın ben ara ara yine nete girer sizin güzel haberlerinizi alırım ...sizleri asla unutmucam emin olabilirsiniz...hepinizi öpüyorum melekler allaha emanet olun

canım sen kimyasal gebelik geçiriyor olmayasın,hem pıhtılı olması hemde uzun sürmesi sanki öyleymiş gibi

canım benım regl günü gırde haber ver bıze ne oldu bılelım habersız bırakma ne olur umudunuda yıtırme ınsallah hersey güzel olacak canım görüşmek dılegıyle🙂

nası olayım be tatlım çekildim sineye öylece beklemeye başladımmm eylüllü bayramdan sonrasıını inş.herşey daha iyi olucakkk inanıyorummm sen neler yapıyosunnn şekercik

emınımkı gelecek bebişin en kısa zamanda ınsallah canım ben napayım işte beklemedeyım az kaldı reglımıze beklıyoruz ak mı kara mı bellı olacak nasılsa🙂

eboşummm hoşgeldin hayatımmmm biliyorummm hayat zor evlilk kolay değilll çaba sarfetmek gerekiyo hemen öyle pes etmekte olmaz iyi düşün iyi karar ver canım evde huzur çok önemli ve arınızdaki sevgiyi saygıyı bitirmediğiniz sürece bence hala bir umut var demektir.allhım hakkında hayırlısnı nasip etsinnn canımmm bi yuvayı bozmak kolaydır ama toplamak çok zordur bunu hiçbizaman aklından çıkarma canımmm herşey gönlünce olsunnn

hayırlısı olcak bitanem bak gör,üzme kendini sen.adet günü muhakkak gir ama söyle bize .bakarsın hamile kalırsan bebiş süpriz yapmış olur size sizde hemencecik barışırsınız🙂