Slm kızlar nasılsınız bakalım???
Valla bence haftasonu ve diğer hafta kaynayacak.Çünkü herkesin bu haftasonu ve haftaya kitlenmiş durumda adet dönemi.Hayırlısı bakalım...
sağol canlarım ya bende iyiyim işte.komşum hamilede sabah aşı vurulumaya gittik.geldik kahvaltı falan anca gelebildim ama aklım sizdeydi ecem i merak ettim çok ama daha gelmemiş sanırım.
Valla bence haftasonu ve diğer hafta kaynayacak.Çünkü herkesin bu haftasonu ve haftaya kitlenmiş durumda adet dönemi.Hayırlısı bakalım...
merhaba kıslar nasılsınız bayadır girmiyorum ben yaaa kıslar benm göğüslerim çok şişti akıntımda var daha önce bu sorunları yaşadığım halde acaba omu diyorum yaaa yardım edin bana...
Zeynepcim mrb canım, valla ilk belirti genelde göğüslerde oluyormuş ama tabiki sen bi de daha önce de oluyordu bende diyorsun.Vücudunu en ii sen tanıyorsun farklılıkları tespit etmek senin elinde...İnş. bebiştendir🙂🙂
sağol canlarım ya bende iyiyim işte.komşum hamilede sabah aşı vurulumaya gittik.geldik kahvaltı falan anca gelebildim ama aklım sizdeydi ecem i merak ettim çok ama daha gelmemiş sanırım.