yok bitanem daha öncede yaşadım dediğim göğüslerdeki şişlik hassasiyet kaybettiğim bebeğimden dolayı olmuştu tecrübe var ama ümitlenmeye korkuyorum testte yaptırıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum adet dönemimi beklicem ve kaptırmicam kendimi
öyle desene canım ya o zaman en ıyı sen hıssedersın varmı yokmu dıye tatlım ama öncekı gebelıgınde de olduysa sımdıde aynı seylerı yasıyorsan vardır bırseyler rahat ol🙂
iyiyim kızlar siz nasılsınız ne olsun canım ya yine acayip bi rüya gördüm hala midem bulanıyo iğrençti ığğğğ çok uyuyorum ben çok neyse buğün bel ağrısıyla kalktım sanki regli olcakmışım gibi kasıklarımda hafif batma oldu biraz önce ve göğüslerimin uc kısmı şiş gibi 🙂 bu kadar ha bu aralar beni benim kanım çok güzel heralde sivrisinek hertarafımı ısırdı ve çok kaşınıyolar sene başından bu yana ilk kez ısırıldım işte böyle sizler nasılsınız butterfly ve yoncax
Aman yarabbi ben ne anladım biliyo musun:laugh: Dedim herhalde Sultanlar taşınıyolar ev değiştiriyorlar🙂Sağır duymaz yakıştırır hesabı ayyy çok güldüm kendimee:laugh:
ilahi butterfly kız güldürdün beni.ayyy Allah korusun ya rabbim en çok korktuğum şey taşınmak.bende bu kız niye hayırdır diyoki diyorum.:laugh::laugh::laugh:
yok bitanem daha öncede yaşadım dediğim göğüslerdeki şişlik hassasiyet kaybettiğim bebeğimden dolayı olmuştu tecrübe var ama ümitlenmeye korkuyorum testte yaptırıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum adet dönemimi beklicem ve kaptırmicam kendimi
Yok tatlım zaten test için falan çok erken.Sen bekle adet gününü ama belirtilerini ve vücudunun tepkilerini de sen daha ii bilirsin o yüsden gözlemle...Hadi hayırlısı bakalım...