Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Şimdiden iyi hissetmeye başladım aslında. ilginizden dolayı hepinize teşekkür ederim.Resmimi beğenmeyip kaldırmıştım ama tebrikten sonra tekrar koyayım bari 🙂 Umarım burdaki herkesin müjdeli haberlerini duyarız. Bende cesaret edip bu ay reglolursam bitince dr a gideceğim korkunun ecele faydası yok değil mi?

cnm bebek işi bir tarafa sağlığın için git ben her zaman orası kapalı bir kutu diyorum ne olduğunu bilemiyoruz ki ben senin yerinde olsam hemen giderim inan ben asla üç ay geçirmem kadın doğumcumun yanına ditmeden bence sende baktır gecikmeden sakın ihmel etme emi..

Bende gidiyorum aslında en son 9 ay önce falan gittim.Önceleri aksatmazdım.Ama eşim askere gittiğinden beri gitmedim. Gelincede zor razı ettim bebek fikrine ve başladık hemen çalışmaya (acele ediyorum sanıyorum) şimdide korkuyorum ama seninde dediğin gibi geciktirmemek lazım.önümüzdeki ay gidicem regl olsamda olmasamda

merhaba canım hoşgeldin aramıza daha ikinci ayındaymışşın üzülme belli bir süre korununca yumurtalıklar tembelleşiyormuş ben ilk bebeğime evlendikten hemen sonra hamile kalmıştım üzerinden 7 yıl geçti bir buçuk yıldır korunmuyoruz ama olmuyor sen üzülme daha olur

tamam cnm ihmal etme bencede bu arada son adet tarihinide yaz selzeh seni listeye ekler cnm bol şans inşallah uğurlu gelirde hemen hamile kalırsın ..

Hoşbuldum cansı14. Allah bağışlasın. İnş tez vakitte gelir 2.si.