Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah canım inşallah sende hamilesindir inşalah tablodaki herkes bu ay hamiş kalır...kan testini bi göreyim hemen ilan edeceğim burdan hepinizi çok öpüyorum iyi akşamlar hepinize ..aksilik işte en çok burda olmak istediğim zaman bu aralar ama okadar yoğunumki bügünlerde sık giremiyorum birazdan dışarı çıkmamız lazım eşim geldi yarın görüşürüz bye..

inşallah hamilesindir canım senin belirtilerinde çok benziyo inşallah güzel haber çok alırız bu ay iyi akşamlar..

ınsallah canım bızlerde beklıyoruz sabırsızlıkla sen hemen yaptır kan testını bekleme canım artık netlessın canım yarın görüşrüz tatlım by

ya bilmiyorum ya şu kasık ağrıları kafamı karıştırıyo sanki adet sancısı gibi bakalım yarında beklicem inşallah regl olmam ona göre yarın iş çıkışı test alcam cuma sabahı yapcam Allah izin verirse eşimede bişey söylemedim o dünden sonra hastalandım diye biraz üzüldü olursa ona sürpriz yapıcam kan testini vericem o gün akşamcıyım ona sonucu onun almasını söylicem

canım o agrılar bence hamıslıkten görüceksın bak sen ılla cuma yapıcan hadı oyle yap bakalım esınde bılmıyor tam süprız olur heee benımde hayalım öyle ama bakalım kısmet olacakmı bana🙂

aslında sonucu hemen alabilsem emzik yada biberon alıp paket yapıp ona hediye olarak vercektim ama akşamcıyım o kadar dayanamam herhalde ona aldırırım sonucu bak bence öyle bişey yapabilirsin sende merak etme olcak inşallah hepimizin 🙂

öylede güzel olur ama dayanamazsan bırak esın alsın sonucu daha güzel olur hem degısık bırsey olur benımde bebiş gelsınde ben yapacak bırsey bulurum nasılsa canım