canım ben bu ay hep pozitif düşündüm zaten. bebişimle konuştum hamileymişim gibi,olmayacak gözüyle bakmadım ,ama artık zaman yaklaştı neticede Allahımın takdiri.diyorum ya hamile değilsem eğer kaybedecek bir şeyim yok denicem hep denicem,üzülecek bişey yok yani
evet canım Allahın takdiri doğru diyosun eceme de sordum gözbebeğinde büyüme varmı canım senin ya bende salı göz muayenesine gitmiştim damla damlatmışlardı o yüzden benim hala gözbebeklerim büyük küçülmedi senin nasıl merak ediyorum doğrumu acaba bu söylenti
Günaydın melekler🙂Hayırlı Ramazanlar🙂Allah tüm dualarımızı kabul etsin inş. bu mübarek ayda....
Vahidem beee sen niye bugün yapmıyorsun şu testi Tabloda senin günün bugün????
Günaydın melekler🙂Hayırlı Ramazanlar🙂Allah tüm dualarımızı kabul etsin inş. bu mübarek ayda....
Vahidem beee sen niye bugün yapmıyorsun şu testi Tabloda senin günün bugün????
günaydın canım sanada hayırlı ramazanlar canım bugünde beklicem ama yarın kesin yapıcam söz tabi regl olmazsam yapar yapmaz size heber vercem inşallah kötü sonuç almam
evet canım Allahın takdiri doğru diyosun eceme de sordum gözbebeğinde büyüme varmı canım senin ya bende salı göz muayenesine gitmiştim damla damlatmışlardı o yüzden benim hala gözbebeklerim büyük küçülmedi senin nasıl merak ediyorum doğrumu acaba bu söylenti