Çok şükür elacım nasıl olim gayet iyiyim,yaw diyomki :halı: yıkayım hazır ramazana girmeden,yoksa bi daha yıkayamam gerçi burasıda çöl gibi anam yaa yanıyo nasıl yıkayacam bilmiyom😕
canım benim nasılsın yaaa inşallh hamişsinizdir tatlım inan sizlerin haberini çok merak ediyommm ben artık hiç tkmıyom tatlım yaa okadar rahatım kii Rabbim en uygun vakitte nasip eylesin hepimize sizlerin de hayırlı haberlerini almayı nasip etsin.tatildeyim bende giremiyom hiç ama fırsat buldukça giricem sizleri takip etcem🙂
ıyıyım canım sen nasılsın sen rahat ol ınsallah bebiş gelecek canım en kısa zamanda ekledım senıde lısteyede ınsallah güzel haberler alıcaz bu ay kızlardan
canı hamile değilim hastalandım tatlıım sizleri bekliyom artık haberlerinizi.tatildeyim canım oyüzden giremiyom netim yok bulunduğum yerde şimdi girebildim fırsat buldukça bakıcam artık sen nasılısn canım
bizde malum beklemedeyiz hayatım çok şükür iyiyiz sen girmeyeli sayfa birikti ama hep geyik yaptık yani yeni hamile haberimiz yok inşallah ramazanla başlıcak diye umuyorum cnm sende tatilde çalışmaları aksatma 🙂
canı hamile değilim hastalandım tatlıım sizleri bekliyom artık haberlerinizi.tatildeyim canım oyüzden giremiyom netim yok bulunduğum yerde şimdi girebildim fırsat buldukça bakıcam artık sen nasılısn canım
OOO küçük hanım demek tatildesiniz? Afiyettesiniz inşallah,kızım ben sana demedimmi ttaillik bir durum olursa haberim olsun mutlaka bekliyorum diye heaşk olsun küstüm😕 haa bu arada sadece Nur içinde geçerli değilhee tatile ihtiyacı olan tüm arkadaşlara kapımız sonuna kadar açık haberiniz olsun her daim beklerim
Ayy kuzum üzüldüm hayırlısı olsun artık,ama bir anlamada kendi adıma sevinmedim desem yalan olur😀 beni aralığa kadar yanlız bırakmıcaksınız oh oh ne güzel😛uf:ne bencilim yaaa😀 evet bunlar bazen vitesi 5 takıp yazıyorlar yaw gece yazdığımız sayfayı bulamıyorum ertsi güne o kadar ne yazıyorlarsa:loco:
oyy kıyamam ben sana merrak etme canımvcı biz hep senleyiz burda hep beraberiz hamile olsakta olmasakta yanyanayızz.herşeyin hayırlısı olsun canım benim inş hepimizx hayırlı bi kelide hamiş oluruz.ramazanınımız da mübarek olsun hepimize kızlarrr hayırlı ramazanlar inş geçiririz
ebrucuğum sana bişey soracaktım canım sen dış gebelik geçirmiştin heralde yanlış hatırlamıyorsam dışgbelik belirtilerin rahatsızlıkların nelerdi yazarsan sevinirim tatlım
OOO küçük hanım demek tatildesiniz? Afiyettesiniz inşallah,kızım ben sana demedimmi ttaillik bir durum olursa haberim olsun mutlaka bekliyorum diye heaşk olsun küstüm😕 haa bu arada sadece Nur içinde geçerli değilhee tatile ihtiyacı olan tüm arkadaşlara kapımız sonuna kadar açık haberiniz olsun her daim beklerim
canımın içi tatil için teklifini biliyom ama annemlerin yanındayım valla hele buraya gelmeyip başka ere gideyim annecik keser benii zaten sayılı gün çabuk geçer deyip şimdiden gideceğim güe üzülüğyuooo ona kalsa ben hiç gitmiyeyim yanından ama işte hayat ayrıyız sağlık olsunda görüşüyoz işte çok şükür.bide önemli günler bizim tam 24ünde başlıyo çalışmaları nasıl yapcaz bilmiyom bu ay olması daha zor görünüyo ama Rabbim nasip eylerse olur bende çok şartlamıyom artık yaa vakti varr hem daha küçüküm bennn🙂
Bu arada ben mutfağın halısını çıkarım balkona yavaş yavaş yıkamaya başlıyım kızlar burdayım yazılarınızı takipdeyim merak etmeyin,yazın ben okurum okiş hadi öpüldünüz
Bu arada ben mutfağın halısını çıkarım balkona yavaş yavaş yıkamaya başlıyım kızlar burdayım yazılarınızı takipdeyim merak etmeyin,yazın ben okurum okiş hadi öpüldünüz