Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım evet yaa tatildeyiz ama annemle babmın yanındayız nasıl olcak bilmiyom 🙂bakalım evt listeye baktım yeni hamişşimiz yok ama olur yaa selzeh yoncax diğer kızlar sennn inşasllah hayırlı haberlerinizi alırız canlarım

Bu arada ben mutfağın halısını çıkarım balkona yavaş yavaş yıkamaya başlıyım kızlar burdayım yazılarınızı takipdeyim merak etmeyin,yazın ben okurum okiş hadi öpüldünüz
ebrucum boşver hayatım yaa yorma kendini amannn bayrama yaparsın bu sıcakta onunla uğraşma ayakların suda kalmasın bırak fırçala halını yıkamayıda sbayrama yap kendine eziyet etme tatlım

Hee küçülde cebime gir küçüktün neişin vardı herifle oturup oyuncaklarınla oynasaydın şaka hee aman sende sakın hazal gibi alınganlık yapma,samimiyetine inanarak yazıyorum yoksa yaparmıyım? bu arada tatil konusundaki teklifim hala geçreli ama ailenin yanınd aolmakla en iyisini yapmışsın,ama ayrılık kısmı fena oluyor yaw salya sümük😕 neyse çalışmalarada gelince acele etme aralığa daha çok var😀

he valla kız sorma şimdi öğrencilik hayatının tadını çıkarmak vardı yok ütü yok yemek yok bebek derkennn🙂canım yaaa işte amaaaa valla büyüdük şaka maka evt dedğin gibi canım ayrılık kısmı fena oluyo ama napalım hayat şte yeerki sağlık olsun,

inşallah cnm ya bol bol dua et bizim için sana iyi tatiller arada gir bak habersiz bırakma bizi öptüm cnm

ebrucuğum sana bişey soracaktım canım sen dış gebelik geçirmiştin heralde yanlış hatırlamıyorsam dışgbelik belirtilerin rahatsızlıkların nelerdi yazarsan sevinirim tatlım
Sorunu daha yeni gördüm canım,dış gebelik olayı aslında duygunun benin BETAHCG min yüksek olduğunu çoğul gebelik ihtimalini aklıma düşürünce erkenden dr.edinmek isteyişiminde biraz etkisi oldu aslına bakarsan çünki ben yaklaşık,6 haftalık oluncaya kadar dr.kontrolü düşünmüyordum,ama o gece karnımda sabaha kadar süren bir ağrıyla uyandım,ama bak kasıkda değil karında aşırı şideetli bir ağrı,ve biz o günlerde ev taşıyorduk,ben önemsemedim ertsi gün tekrar ara ara yoklayınca dr.mu aradık oda baktı kesin değil ama %90 dış gebelik dedi,zaten daha 4 haftalık filandı benimki o nedenele çok belirgin bir belirtim yoktu canım sadece ultrasyonla keseyi görüp görmemekle ve hcg düzeyinle anlaşılıyor dış gebelik umarım yeterli olmuştur

teşekkür ederim canım bende daha gitmedim doktora erken diye kafama takıldı ondan sordum bir rahatsızlığım yok çok şükür şimdilik

Son düzenleme: