berranur Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2009 #13.611 canlarım ben çıkıyomhepinizi kocaman öptümm hayırlı ramazanlar hepinizeee
berranur Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2009 #13.612 ela_1982' Alıntı: inşallah cnm ya bol bol dua et bizim için sana iyi tatiller arada gir bak habersiz bırakma bizi öptüm cnm Genişletmek için tıkla ... hepiniz dualarımdasınız canım Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin hayırlı ramnazanlar hepnize kızlarrr aeolun
ela_1982' Alıntı: inşallah cnm ya bol bol dua et bizim için sana iyi tatiller arada gir bak habersiz bırakma bizi öptüm cnm Genişletmek için tıkla ... hepiniz dualarımdasınız canım Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin hayırlı ramnazanlar hepnize kızlarrr aeolun
S selzeh Hamiş Melek 20 Ağustos 2009 #13.613 nur85' Alıntı: canlarım ben çıkıyomhepinizi kocaman öptümm hayırlı ramazanlar hepinizeee Genişletmek için tıkla ... görüşürüz canım by
nur85' Alıntı: canlarım ben çıkıyomhepinizi kocaman öptümm hayırlı ramazanlar hepinizeee Genişletmek için tıkla ... görüşürüz canım by
ebruaker21 Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2009 #13.614 nur85' Alıntı: canlarım ben çıkıyomhepinizi kocaman öptümm hayırlı ramazanlar hepinizeee Genişletmek için tıkla ... Hadi canım kal sağlıcakla anneciğinede selam,sanada hayırlı ramazanlar canım🙂 görüşmek üzre
nur85' Alıntı: canlarım ben çıkıyomhepinizi kocaman öptümm hayırlı ramazanlar hepinizeee Genişletmek için tıkla ... Hadi canım kal sağlıcakla anneciğinede selam,sanada hayırlı ramazanlar canım🙂 görüşmek üzre
kış güneşi Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2009 #13.615 nur85' Alıntı: canlarım ben çıkıyomhepinizi kocaman öptümm hayırlı ramazanlar hepinizeee Genişletmek için tıkla ... sanada hayırlı ramazanlar canım
nur85' Alıntı: canlarım ben çıkıyomhepinizi kocaman öptümm hayırlı ramazanlar hepinizeee Genişletmek için tıkla ... sanada hayırlı ramazanlar canım
ebruaker21 Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2009 #13.616 kış güneşi' Alıntı: teşekkür ederim canım bende daha gitmedim doktora erken diye kafama takıldı ondan sordum bir rahatsızlığım yok çok şükür şimdilik Genişletmek için tıkla ... Aman olmasında zaten canım benim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah,çünki çok zor oluyor gerçekten😕
kış güneşi' Alıntı: teşekkür ederim canım bende daha gitmedim doktora erken diye kafama takıldı ondan sordum bir rahatsızlığım yok çok şükür şimdilik Genişletmek için tıkla ... Aman olmasında zaten canım benim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah,çünki çok zor oluyor gerçekten😕
S selzeh Hamiş Melek 20 Ağustos 2009 #13.617 yoncax' Alıntı: selzeh nerelerde ki ?sabah girmiş şimdi yok? Genişletmek için tıkla ... canım burdayım sabah erken kalkatım tekrar yattım daha sonra uyumusum sonra gırdım siz çıkmıssınız tatlım belırtım falan yok birşey yok ben hıssedıyorum zaten nasılsa görücez az kaldı tatlımya
yoncax' Alıntı: selzeh nerelerde ki ?sabah girmiş şimdi yok? Genişletmek için tıkla ... canım burdayım sabah erken kalkatım tekrar yattım daha sonra uyumusum sonra gırdım siz çıkmıssınız tatlım belırtım falan yok birşey yok ben hıssedıyorum zaten nasılsa görücez az kaldı tatlımya
kış güneşi Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2009 #13.618 ebruaker21' Alıntı: Aman olmasında zaten canım benim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah,çünki çok zor oluyor gerçekten😕 Genişletmek için tıkla ... amin canım çok sağol Allah sizede nasip etsin tatlım
ebruaker21' Alıntı: Aman olmasında zaten canım benim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah,çünki çok zor oluyor gerçekten😕 Genişletmek için tıkla ... amin canım çok sağol Allah sizede nasip etsin tatlım
butterfly45 Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2009 #13.619 Slm kızlar🙂 Kış güneşi canım senin şimdi kaç haftalık oldu?
butterfly45 Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2009 #13.620 Elacım beee bişeyler hissediyor musun?Senin regl tarihinle benim aynı...Var mı değişik bişeyler vücudunda???
Elacım beee bişeyler hissediyor musun?Senin regl tarihinle benim aynı...Var mı değişik bişeyler vücudunda???