Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Slm duygucum iiym diyeyim çünkü kimsenin muhabbete katıldığı yok.Sen nasılsın belirtin var mı bee güzelim?
Nasıl hissediyorsun kendini?
hehehe nasıl hissediyim yorgun ve uykum var söylemesi ayıp saat 1,30 da uyadım ama hala yatmak ve uyumak istiyorum çok karmaşık rüyalar görüyorum kasık ağrısıyla uyandım böyle işte son 3 gün bakalım sonuç ne olcak herşeyin hayırlısı olsun be güzelim sen nasılsın nasıl gidiyo hayat sende belirtiler varmı güzelim

Tablodan baktıysan benim daha 1 hafta var ama benim göğüslerim şişti yaaa...Acı veya sızlama yok ama şiştiler yani dolgun hissediyorum...Ben haftaya kadar bekleyeceğim bakalım ama siz inş. bu hafta bize güzel haberleri vereceksiniz🙂

ah be canımmmm sıkıldım artık ben muhasebeden yaaa aslında pek sevmem de eşimin ısrarı üzerine muhsebedeyim yoksa benim ilgi alanımmm gözlükçülük o işi yapıyodum daha önce optisyenlik yani yerim belli olsunmuş saatim belli olsunmuş neyse alıştım gerçi ama senin gibi mali müşavirsin sanırım ben öyle değilim genel muhasedeyimm sadece.senin içinde hayırlısı olsun canımmm inş.yerleşiceğin yer ve mevkii allah gönlüne göre verir canımm

inanırmısın benim gögüsler kışın adet yaklaşınca dolgunlaşır yazın hiç belirti vermez ama bu ay göğüs uclarım acıyo üstüne yatamıyorum çok ilğinç dimi daha önce adetin yaklaştığında dolgunlaşıyolarmıydı canımbu ay herkesten güzel haber alırız inşallah canım

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
hazal3............................3 agustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii)

ecem09.........................18 ağustos(hadi kızlar haber bekliyoruz)

:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
vahide-m.....................20 21 Ağustos
eboş.............................22Ağustos
zuzu.............................22 Ağustos
Selzeh..........................22-23 Ağustos
yoncax.........................22-23 agustos
duygum_06..................23 Ağustos

nurci...........................23 Ağustos
seduş..........................24 Ağustos
eyşan.........................24 Ağustos
butterfly45..................28 Ağustos
mrs m........................28 Ağustos
ela_1982.....................28 Ağustos

miray..........................29 Ağustos
hestia..........................28-30 Ağustos
Nesli84.........................30 Ağustos

LALEZAR....................30 Ağustos
metos...........................30 Ağustos
umutsuz_reyhan.............2 Eylül
Yaz esintisi....................9 eylül
cansı14.........................14 Eylül

nur85............................15 Eylül

HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)

amin canım cümlemize

selzeh nerde bugün göremedim acaba test yaptırmayamı gitti maşşallah ateşi süper 37,00 ye çıkmış selzeh müjdemi isteterim karnında emanetin var dikkat ona emi kız yoksa düşüp bayıldınmı sen forumdan hiç çıkmazdın huuuuuuuuu

Benim de öyle canım yaa adete yakın biraz dolgunlaşırdı ama inan ben bile farkına varmazdım sadece şu son aylarda herşeye çok dikkat ettiğim gibi onlara da dikkat ettim şişiyorlar ama çok değil.Dediğim gibi bana daha 1 hafta var ama dolgunluk var sadece dün gece üzerine yatınca sızladı o kadar ben de üzerinde durmadım.Ama ne olur ne biter bilmiyorum yaaa.Aslında bu ay umutluyum da kendimden ama tabii herşeyin hayırlısını Allah bilir...

Aslında dediğin gibi Selzeh hiç çıkmazdı forumdan ama bugün niye böyle yaptı anlamadım.Nerdesin Selzeh huuuuu????