Evet ya!Öyle oldu 😕 Bir dahakine inşallah! 🙂 Ben de gelişmeleri takip etmek maksatlı giriyorum;bakalım bu hafta neler olacak 😀 Yoncaxla Selzeh'den umutluyum.
Selzeh içime doğuyor nedenini bilmiyorum :ruyam: ;Yoncax'da çok çalıştı kaçırmış olması mümkün değil diye düşünüyorum..
canım benim dediğin gibi evet günleri iyi değerlendirdik kaçırmadık ama,neticede Allahımın takdiri biz ne yapsak boş,bu ay kendimi hep olumlu düşünmeye ayarladım ve öyle oldum belkide olmayan bebişimle konuştum sevdim onu,iyi geldi bana,ama malum gün yarındananın kuyruğu kopacak bakalım,adetime güvenirim yarın kesin gelmesi lazım,eğer gelmezse içime azıcık bir gün ışığı dolacak,test için salı sabahını beklerim artık,hayırlısı bakalım🙂
ıyıyım canımya sen nasılsın evet basladı yok canım yerlesme olamaz ben tanırım vücudumu hem yerlesme olsa gelır ve kesılır tatlım benımkı peçeteye sıldıkçe gelıyor hatta çamasırıma bıle akmıs reglımden önce böyle olur hep 1-2 gün kala benımde zaten 2 gün hayırlısı canımya ben zaten hıssetmıyordum bu ay belırtım bıle yoktu dogru düzgün sende ne var ne yok
ıyıyım canımya sen nasılsın evet basladı yok canım yerlesme olamaz ben tanırım vücudumu hem yerlesme olsa gelır ve kesılır tatlım benımkı peçeteye sıldıkçe gelıyor hatta çamasırıma bıle akmıs reglımden önce böyle olur hep 1-2 gün kala benımde zaten 2 gün hayırlısı canımya ben zaten hıssetmıyordum bu ay belırtım bıle yoktu dogru düzgün sende ne var ne yok
hayırlısı canım ne yapalım, bu ay sende rahattın zaten.önümüzdeki ayları beklicez artık,zaten genelde benim şu dikkatimi çekiyor,evlenip korunmayan kişiler genellikle 4.ayda hamile kalıyorlar yani seninde öyle olabilir bi tanem.bende bu sabah itibariyle hiçbişey yok bakalım öğleden sonra ne gösterir bilmem🙂yarın benim malum gün bakalım heyecanla bekliyorum🙂
sen o zaman teste de gitmicen artık dimi şimdi?
günaydın kızlarrr....hayırlı ramazanlar bugun ilk günümüz bakalım nasıl geçicek oruçlu günlerimiz allah yardımcımız olsun yonca ne alemdesin cnm belirti felan varmııı?
ya evet az kaldı bitanem yarın adet olmam lazım kesin,adete 10 gün kala hafif hafif kasık ağrıları çektim gün gün vardı --yoktu ama,dün akşam sol kasık ağrıyordu mesela ama bu sabah bişey yok bakalım,öğleden sonra olur mu bilmem🙂
hayırlısı canım ne yapalım, bu ay sende rahattın zaten.önümüzdeki ayları beklicez artık,zaten genelde benim şu dikkatimi çekiyor,evlenip korunmayan kişiler genellikle 4.ayda hamile kalıyorlar yani seninde öyle olabilir bi tanem.bende bu sabah itibariyle hiçbişey yok bakalım öğleden sonra ne gösterir bilmem🙂yarın benim malum gün bakalım heyecanla bekliyorum🙂
sen o zaman teste de gitmicen artık dimi şimdi?
öyle canım üzülmedım zaten bu ay rahttım çünkü karar vermıstım ıyı olucam dıye öylede oluyorum olucamda Allah ım ne zaman nasıp ederse tatlımya ınsallah senden güzel haberler alırızda sevınırız canımya yok gerek kalmadı teste ben anladım zaten atesımde düşüyor lekelenmem basladıgı için hamılelık olsa atesım düşmezdı ya yükselır yada sabıt kalırdı kanamamın basladıgı gün ıyıce düşer zaten umutluyum senden hadı bakalım az kaldı
günaydın kızlarrr....hayırlı ramazanlar bugun ilk günümüz bakalım nasıl geçicek oruçlu günlerimiz allah yardımcımız olsun yonca ne alemdesin cnm belirti felan varmııı?
öyle canım üzülmedım zaten bu ay rahttım çünkü karar vermıstım ıyı olucam dıye öylede oluyorum olucamda Allah ım ne zaman nasıp ederse tatlımya ınsallah senden güzel haberler alırızda sevınırız canımya yok gerek kalmadı teste ben anladım zaten atesımde düşüyor lekelenmem basladıgı için hamılelık olsa atesım düşmezdı ya yükselır yada sabıt kalırdı kanamamın basladıgı gün ıyıce düşer zaten umutluyum senden hadı bakalım az kaldı
ateşin kaça düşmüş bi tanem,ya demek vücut nasıl biliyor dimi çok ilginç ya!!!kız bilmiyorum ki bakalım yani adetime güveniyorum geç olmaz,ama şöyle olabilir gece yarısı 12 yi geçtikten sonra 28. güne geçiliyorya o vakit olabilir yani bu gecede haber verebilirim size geldi diye,beklemedeyim artık:hıms:yalnız bu arada bişey farkettim benim normalde bugün agresif ve duygusal olmam lazımdı,ama geçen hafta başı yaşadığım o duygusallık ve agresiflik kayboldu,yarın mı başlayacak acaba🙂