kızlar hepinize günaydınlar allah hepimizin ramazanı şerifini hayırlara vesile olmasını nasip etsin selzehcim canım benim birdahaki ay beraber bekleriz inşaallah sakın üzme kendini vahidem ne yaptı acaba zaten sabah yapması gerekiyordu belki yanılmıştır testi
sağolun canlarım bende çok iyiyim.oruçlar teravihler süper yani bomba gibiyim.ya selzehcim ama ben ateşine çok güveniyordum.üzüldüm şimdi ama hayırlısı diyelim iyi yönden bakarsak bi dahaki çalışmalırını bu mübarek ayda yapıp bu ayda hamile kalırsın inşallah ne güzel.bende kendimi böyle teselli ediyorum canım.bu arada kızlar ben mukabeleye gidiyorum geç bile kaldım sonra görüşürüz öptüm canlar.yoncax iyi haberlerini bekliyoruz hayatım.
sağolun canlarım bende çok iyiyim.oruçlar teravihler süper yani bomba gibiyim.ya selzehcim ama ben ateşine çok güveniyordum.üzüldüm şimdi ama hayırlısı diyelim iyi yönden bakarsak bi dahaki çalışmalırını bu mübarek ayda yapıp bu ayda hamile kalırsın inşallah ne güzel.bende kendimi böyle teselli ediyorum canım.bu arada kızlar ben mukabeleye gidiyorum geç bile kaldım sonra görüşürüz öptüm canlar.yoncax iyi haberlerini bekliyoruz hayatım.
öyle canım ama bellı olmuyor işte bu hayırlısı böylemıs napalım beklıcez bızde benım bebiş çok nazlı bellı oldu ınsallah ramazan ayında gelır bebiş kısmet artık bızlerde dua et görüşürüz canım